RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 22 Nisan 2013, Pazartesi 11:19:09 tarihnde eklendi. 683 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Onarım Sürüyor

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB, DEVLET İNŞAAT ŞİRKETİ "Апсныргылара" YI DENETLEDİ
Abhazya’da Onarım Sürüyor 22/04/2013. Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Bilgilendirme Bölümü’nden aldığı bilgiye göre Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 20 nisan Cumartesi günü, Devlet İnşaat Şirketi "Апсныргылара"  ve özel inşaat şirketleri tarafından Tkvarchal’da sürdürülen onarım çalışmalarını denetledi ve inşaat şirketi temsilcileri ile toplantı düzenledi.


Devlet Başkanı toplantı sırasında Abhazya’nın tamamında sürdürülen inşaat ve onarım çalışmaları hakkında bilgi aldı. İnşaat şirketleri temsilcileri, 15 gün içerisinde Suhum, Cherniyavsky Caddesi’nde bulunan evin teslim edileceğini belirttiler. Bu ev geçtiğimiz yıl Ocak ayı içerisinde yanmış ve içerisinde yaşayan dokuz aile açıkta kalmıştı. Şimdi onlar yeni evlerine kavuşacak.


Gudauta Şehri Kültür Evi’nin onarımı son aşamasında bulunuyor. Gudauta Askeri Zafer Müzesi’nin ikinci katı inşaatı sürüyor.


Abhazya Dram Tiyatrosu ve Rus Dram Tiyatrolarındaki onarım çalışmalarının %95’i tamamlanmış durumda bulunuyor. Devlet Başkanı inşaat şiketleri temsilcilerine, binaların çevresinde bulunan genel drenaj sisteminin yapılanması hakkında dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.


Aleksandr Ankvab, "Апсныргылара"  tarafından onarımı sürdürülen Suhum Askeri Zafer Müzesi çalışmalarını hızlandırmalar gerektiğini söyleyerek “Her gün üç vardiya olarak çalışılmalı ve Müze’nin 20. Yıl Zafer Kutlamaları törenine zamanında yetiştirilmesi gerekiyor” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info   
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.