RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Nisan 2013, Cuma 15:36:32 tarihnde eklendi. 722 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dışişleri Bakanlığı Hazır

ABHAZYA CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI “SURİYE’DEN DÖNECEK OLAN VATANDAŞLARIMIZ 19 NİSAN CUMA GÜNÜ YOLA ÇIKIYOR”
Dışişleri Bakanlığı Hazır 19/04/2013. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Basın Servisi’nden verilen bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı tarafından Suriye Arap Cumhuriyeti’nden tarihi anavatanlarına geriye dönecek olan vatandaşların işlemleri için yoğun bir çalışma içierisinde bulunmaktadır.


Abhazya Cumhuriyeti Hükümeti tarafından vatandaşların geriye dönmesi için 150 kişilik Charter uçak kiralandı, Dışişleri Bakanlığı tarafından uçuşun denetimi amacı ile kalkış noktasına görevl kişileri gönderdi. Son gün Abhazya Dışişleri Bakanlığı uçağın uçuş saha hakları ve pilotaj belgelerinin hazırlanması çalışmaları yapılıyor. Çslışmalarda Rusya hava sahasının açılmasının sağlanması ve yetki belgesinin alınması da bulunuyor.


Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, özellikle vatandaşlarımızın Rus transit vizesi ile ilgili olarak ortaya çıkan sorunların çözümüne önemli katkıda bulunuyor. Rusya dışişleri bakanlığı ile sürekl temas halinde bulunulmaktadır. Rusya’nın Abhazya Büyükelçiliği ile sağlanan iletişim ve örgütsel destek ile sorunlar çözülmektedir.


19 Nisan 2013 Cuma günü vatandaşlarımız Şam’dan özel otobüsler ile uçuşun yapılacağı havaalanına doğru yola çıkıyorlar. Uçuş işlemleri, gümrük işlemleri ve sınır kontrol kartları hazırlandıktan sonra Sochi havaalanından alınacak olan vatandaşlarımız otobüsler ile Suhum’a getirileceklerdir.


Kaynak: www.apsnypress.info         
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.