RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Nisan 2013, Perşembe 13:43:36 tarihnde eklendi. 1141 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zurab Adleyba Ayrıldı

ZURAB ADLEYBA, ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLETİ GERİYE DÖNÜŞ KOMİTESİ BAŞKANLIĞI GÖREVİNDEN AYRILDI
Zurab Adleyba Ayrıldı 18/04/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Bilgilendirme bölümü tarafından yapılan açıklamaya göre,  Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, Abhazya Cumhuriyeti Devleti Geriye Dönüş Komitesi Başkanı Zurab Adleyba’nın görevden ayrılma kararnamesini imzaladı.


Zurab Adleyba 16 Nisan Salı günü Devlet Başkanı’na istifa mektubunu verdi.


Abhazya Cumhuriyeti Devleti Geriye Dönüş Komitesi Başkanlık görevine geçici olarak başkan Yardımcısı Ahmet Marşan atandı.


Kaynak: www.apsnypress.info 
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Ayberk jia - Temsilci Belli Oldu.
Adleyba Abhaz-Fed yanlısı,Abhazya Türkiye elçisi Vova Ayüzbanın Komite yanlısı olduğu söylenir.Bence bu görevlerde bulunanların taraf olmaması gerekir.Maalesef Abhaz-Fed Komiteyi yok saymakta ve bunu bir gurup Eyhabı aracılğı ile de deklare etmiştir.Şimi ne olacak,?Abhaz-Fed'in destekçisi görevinden alındı.Komitenin destekçisi görevde.Yani Abhazya diyasporasının temsilcisi olarak kimi tanıyor.Bence Komiteyi
Cumhur Bal - ÇOK ÇOK İYİ OLMUŞ
Geç kalmış bir karar. Abhazya'ya 3 yıl kaybettirdi. Adleyba Mukba'yı arattı. Umarım yeni atanacak Adleyba'yı aratmaz. Abhazya'nın geleceğini demografik yapısı belirleyecek. Bu nedenle Demografya Başkanı çok çok önemli.
Sevim Taşgın - İYİ OLMUŞ
Diaspora ile beklenildiği,istenildiği gibi iletişim kuramayan Adleyba'nın ayrılması yerinde bir karar.Buna son yaşanan 23 Nisan krizi de eklenince karar hızlanmış oldu.Vatanda durum bu iken TR.de krize neden olanlar ne yapacak acaba.
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.