RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Nisan 2013, Perşembe 09:19:27 tarihnde eklendi. 659 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sahte Gıda Uyarısı

ABHAZYA CUMHURİYETİ BAŞBAKANI LEONİD LAKERBAYA, YETKİLİLERİ SAHTE GIDA TİCARETİ KONUSUNDA UYARDI
Sahte Gıda Uyarısı 18/04/2013. Abhazya Cumhuriyeti Basın Birimi tarafından verlien bilgiye göre, Turizm sezonunda sahte gıda ticaretinin önlenmsi ve gerekli tedbirlerin alınması ile ilgili olarak toplantı düzenlendi. Toplantıya Başbakan Leonid Lakerbaya’da katıldı.


Toplantının koordinasyonu Başbakan 1. Yardımcısı Aleksandr Stranichkin tarafından yapıldı. Toplantıya, Abhazya Devleti Turizm ve Tatil Yönetimi Sorumlusu Tengiz Lakerbaya, Sağlık Bakanı Zurab Marşaniya, Abhazya Cumhuriyeti Ekoloji ve Çevre Koruması Komitesi Başkanı Roman Dbar, Abhazya Cumhuriyeti Devleti Metroloji ve Belgelendirme Komitesi Başkanı Nerses Nersesyan, İçişleri Bakan Yardımcısı Aleksandr Lomia, Olağanüstü Durumlar Bölüm Başkanı Lev Kvitsiniya ve diğer yetklililer katıldılar.


Toplantıda, tatil sezonunda, İçişleri Bakanlığı Ekonomik Suçlar Bölümü, Veteriner Hizmetleri, Sağlık Bakanlığı, Sıhhi ve Epidemiyoloji Denetim İstasyonları arasında işbirliği ve tatil bölgelerindeki denetim konuları ele alındı.


Toplantıda yetkililer, toplumun beslenmesi ve ticaret alanında kapsamlı denetimlerin sürdürülmesi gerektiğini vurguladılar. Başbakan Yardımcısı A. Stranichkin, hatalı ürün ticareti yapanlara karşı caydırıcı ve ciddi yasal ceza düzenlemelrinin yapılması gerektiğine dikkat çekti.


Başbakan Leonid Lakerbaya, sahte gıda, bal, şarap ve alkol ürünleri, ev ürünleri, kullanım süresi geçmiş ürün ticareti satımı ve kaçakçılığı karşısında toplumun uyarılması gerektiğini belirtti. Toplantıda, ilgili bölümlerin sorumlularına, sistematik bir biçimde kontrolleri sürdürmeleri önerisinde bulundu. Ortak bir eylem planı oluşturulması gerektiğini söyledi.


Kaynak: www.apsnypress.info            
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.