RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Nisan 2013, Çarşamba 20:08:38 tarihnde eklendi. 1957 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sahte Ruble Uyarısı

ABHAZYA CUMHURİYETİ TOPRAKLARI ÜZERİNDE SAHTE 5.000’LİK RUBLE BELİRLENDİ
Sahte Ruble Uyarısı 17/04/2013. Abhazya Cumhuriyeti Merkez Bankası Basın Servisi tarafından yapılan açıklamaya göre, Abhazya Cumhuriyeti toprakları üzerinde 1997 basımı 5000 Ruble’lik banknotlarda 2004 yılında yapılan sahte serisi bulundu. Farklı serilerde bulunan sahte paraların belirlenen serilerinin AV 4774***, BV 588***, BA 587*** olarak açıklandı. (son rakamda farklılık bulunuyor)


Sahte oldukları belirlenen banknotların yüksek kalitede üretildiği görüldü. Sahte paraların toptan ticaret ve farklı bölgelerdeki perakende alanlarında kullanıldığı belirlendi. Abhazya Merkez Bankası, sahte banknotların belirlenmesi amacı ile ticaret yapan kuruluş ve perakendealışveriş yerlerinde sahte para belirleyen aletlerin kullanılması gerektiğini hatırlattı. Abhazya Cumhuriyeti Merkez Bankası, bu önlemlere ek olarak Abhazya Cumhuriyeti’nde çalışan kredi kuruluşlarının nakit işlemlerinde de bu mekanizmaların kullanılması gerektiğini belirtti.


Abhazya Cumhuriyeti Merkez Bankası, halkı ve ticari kuruluşları, bu türden sahte banknotların belirlenmesi durumunda hemen polise başvurarak gerekli yasal işlemleri başlatmalarını istedi.


Kaynak: www.apsnypress.info    
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.