RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 09 Nisan 2013, Salı 14:19:52 tarihnde eklendi. 1342 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rus Askeri Üssü Tatbikatı

ABHAZYA’DA BULUNAN RUS ASKERİ ÜSSÜNDE ASKERİ EĞİTİM TATBİKATI BAŞLADI
Rus Askeri Üssü Tatbikatı 09/04/2013. Rusya Federasyonu Ordusu Güney Askeri Bölge Komutanlığı Basın Servisi tarafından yapılan açıklamaya göre, Abhazya Cumhuriyeti’nde bulunan 7. Rus Askeri Üssü’nde piyade ve askeri teknik eğitim çalışması başladı. Askeri Tatbikat sırasında 400’den fazla Askeri personel ve 50’nin üzerinde askeri araç ve techizat hazır bulunuyor.


Askeri tatbikatın amacı, modern askeri kontrol teknik sistemlerinin kullanımı ile savaş operasyonları sırasında yönetim ve personel arasındaki koordinasyonun sağlanmasını hedefliyor.


Askeri eğitim tatbikatında, motorize piyade birliklerinin, tank, topçu ve diğer birliklerin dağlık, ormanlık alanlarda ve ayrıca karasuları içerisinde düşman birliklerinin imhası için aralarında koordinasyonun sağlanması hedefleniyor.


Askeri tatbikat sırasında, bölgelerde görev yapan personel ile bağlantıların sağlanması hedefleniyor. Ülke içerisine sızan düşman keşif ve sabotaj ekiplerinin belirlenmesi, askeri sınır kontrol noktalarında bulunan birlikler ile koordineli bir biçimde etkisiz duruma getirilmesi ve sınır dışına püskürtülmesi eylemleri konularında eğitim çalışmaları yapıldı.


Askeri Tatbikatın son aşamasında Güney Askeri Bölgesi Krasnodar Atış Poligonu’nda T – 90 Tankları, VTR – 80 (BTR-80) Savaş Araçaları, «Сани» Havan Topu atış tatbikatı,  (RPO) “РПО-А” «Шмель» Roket Atar Atış Tatbikatı ve diğer askeri silahlar ile eğitim yapılacak.


Kaynak: www.apsnypress.info           
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.