RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02 Nisan 2013, Salı 15:42:37 tarihnde eklendi. 959 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Voleybol Takımı

ABHAZYA CUMHURİYETİ GENÇ BAYAN VOLEYBOL TAKIMI, MAYKOP ULUSLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI’NDA II. OLDU
Abhazya Voleybol Takımı 02/04/2013. Abhazya Cumhuriyeti Genç Bayan Voleybol Takımı, Adıge Cumhuriyeti Beden Eğitimi ve Spor alanında Başarılı Sporcusu Nikolai Mishin adına düzenlenen uluslar arası voleybol turnuvasında ikinci oldu.


26 – 31 Mart Tarihleri arasında Maykop’ta düzenlenen turnuvaya 8 voleybol takımı katıldı: Abhazya, Krasnodar, Rostov – Na Donu, Sochi, İlyinsky, Belorechensk, Maykop –I, Maykop – II


Abhazya Voleybol takımına eşlik eden, Abhazya Voleybol Takımları Baş Antrenörü Ruslan Tsargush “Böyle önemli bir turnuvada alınan ikincilik, abhazya’da voleybol sporunun geliştiğini göstermektedir. Kızlarımız iyi bir sonuç elde ettiler. Gudauta Spor Okulu öğrencisi Laura Simoniya Turnuvanın en iyi ilerleme katedebilecek sporcusu seçildi. 1998 doğumlu genç kızlar voleybol turnuvasında III. Sırayı Nizhny Novgorod takımı elde etti” dedi.


Abhazya Devleti Gençlik ve Spor Komitesi Başkanı Shazina Avıdzba, genç sporcuların başarılarını kutlayarak “sporcularımızın mesleki gelişimleri için bu tür porfesyonel turnuvalara katılmamız gerekiyor” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info 
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.