RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Mart 2013, Salı 13:40:37 tarihnde eklendi. 749 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Demiryolu Çalışıyor

ABHAZYA’DAN DEMİRYOLU İLE OLİMPİYAT TESİSLERİNE İNŞAAT ALTYAPI MALZEMESİ TAŞIMASI SÜRÜYOR
Abhazya Demiryolu Çalışıyor 26/03/2013. Rusya Federasyonu Taşımacılık Şirketi Rostov Bölge Müdürü Aleksandr Titovich tarafından yapılan açıklmaya göre, Mart 2013 yılında Rusya Federasl Taşımacılık Şirketi tarafından Abhazya’dan inşaat alt malzemesi taşımacılığı sürdürülüyor. İlk taşıma 15 Mart 2013 Tarihinde Abhazya’nın “Dranda İstasyonu” ile Rusya Federasyonu Kuzey Kafkasya Demiryolu’nun “Veselo İstasyonu” arasında gerçekleştirildi.


Aleksandr Titovich, taşınacak olan kum, çakıl ve kırmataştan oluşan inşaat alt malzemesinin Sochi Kış Olimpiyatları tesisleri yapımında kullanılacağını belirtti. Demiryolu ile taşınacak olan malzemenin her ay 20 Ton civarında olacak.


Rusya Federal Taşımacılık Şirketi, Abhazya’dan demiryolu taşımacılığı konusunda tek yetkiye sahip bulunuyor. Şirket 2010 yılında kendisine bağlı Rusya Demiryolu Şirketini kurdu. Yolcu taşımacılığı yanında nakliye ve diğer hizmetlerde sunuyor. Rusya Federasyonu Demiryolu’nun 14 hattında çalışıyor, aynı zamanda Ukrayna ve Kazakistan’da temsilcilikleri bulunuyor.


Kaynak: www.apsnypress.info
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.