RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mart 2013, Pazartesi 13:10:43 tarihnde eklendi. 789 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Fırtına Yıkım Oluşturdu

ABHAZYA’NIN GAGRA BÖLGESİ’NDE KARADENİZ TAŞTI, SEL BASKINI YAŞANDI
Abhazya’da Fırtına Yıkım Oluşturdu 25/03/2013. Apsnypress Haber Ajansı’nın Acli Kurtarma Örgütü (УЧС) Basın Servisi’nden aldığı bilgiye göre, Abhazya hafta sonuAtmosfer iklim koşulları altında kaldı ve sahil kesimlerinin bazı bölümlerinde sel baskınları yaşandı. Fırtına’dan özellikle Gagra Bölgesi etkilendi.


Soğuk hava cephesinin getirdiği fırtınanın gücü, 5 Deniz Mili’ne ulaştı. Dalga boyları 3,5 metryi aştı. Deniz taştı ve kıyıda bulnan evler su altında kaldı. Pitsunda bölgesinde ki belirlemelere göre 14 ev su altında kaldı. Acil Müdahale Ekipleri, müdahale ederek insanların zarar görmesini engellediler. Kurtarma ekipleri öncelikli olarak çocuk ve hasta olanların güvenli bölgelere taşınmasını sağladılar. Acil Kurtarma Örgütü (УЧС) tarafından Gagra Bölgesi’nde Müdahale Merkezi oluşturuldu.


Acil Kurtarma Ekipleri, sahil şeridini sürekli olarak kontrol altında tutuyorlar. Tatil bölgesi sakinleri içme suyu konusunda sıkıntı çekiyor. Sahil yakınında bulunan şehir şebeke hattında hasar oluştu. Acil Kurtarma Ekipleri su gereksinimi konusunda müdahalede bulundular.  (УЧС) Ekipmanına yeni katılan ve her biri 7,5 ton su kapasitesi bulunan dört adet  (КАМАЗ) İtfaiye aracı bölgeye gönderildi. Su şebekesi onarılanana kadar araçlar su gereksinimini karşılamaya çalışacaklar. (УЧС) Ekipleri Gagra’da yaşanan afetin hasarının ortadan kaldırılması için seferber oldu.


Kaynak: www.apsnypress.info
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.