RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mart 2013, Pazartesi 10:50:58 tarihnde eklendi. 617 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

XXIII. Tur Cenevre Görüşmeleri

ABHAZYA HEYETİ, GÜNEYKAFKASYA’DA GÜVENLİK VE İSTİKRARIN SAĞLANMASI AMACI İLE CENEVRE’DE DÜZENLENEN GÖRÜŞMELERİN XXIII. TURUNA KATILIYOR
XXIII. Tur Cenevre Görüşmeleri 25/03/2013. Apsnypress Haber Ajansı’nın AbhazyaCumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Basın Servisi’nden aldığı bilgiye göre, Abhazya Heyeti, Güney Kafkasya’da Güvenlik Ve İstikrarın Sağlanması amacı ile Cenevre’de sürdürülen görüşmelerin XXIII. Turuna katılıyor.


Abhazya Cumhuriyeti Heyetine Dışişleri Bakan Yardımcısı Irakli Khintba’nın başkanlık ediyor. Heyet içerisinde dışişleri bakanlığının çeşitli bölümlerinde bulunan diplomatlar İnar Gitsba, Laşa Avıdzba ve Kan Taniya bulunuyor.


Abhazya Cumhuriyeti Heyeti, Rusya Federasyonu, Güney Osetya Cumhuriyeti, ABD ve Gürcistan Heyetleri ile Güney Kafkasya’da güvenlik ve istikrarın sağlanması konuları yanı sıra sosyal – insani yardım konularını görüşecek. Görüşmeler Abhazya ve Gürcistan arasındaki ilişkilerde kuvvet kullanılmaması ilkesinin yasal olarak bağlayıcılığının sağlanması üzerinde yoğunlaşacak. Ayrıca Cenevre görüşmelerinin örgütsel yapısının değişimi konularıda gündeme gertirilecek.


Kaynak: www.apsnypress.info     
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.