RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mart 2013, Pazartesi 09:55:11 tarihnde eklendi. 1054 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum’lu Küçük Futbolcular

ABHAZYALI KÜÇÜK FUTBOLCULAR, ULUSLAR ARASI SOCHİ FUTBOL TURNUVASI’NDA BAŞARI ELDE ETTİLER
Suhum’lu Küçük Futbolcular 25/03/2013. Abhazya Cumhuriyeti’nin Suhum Şehri Nart Futbol Takımı, Sochi’de düzenlenen 5. Valentin Bubukin Futbol Turnuvası’nın II Etabında derece kazandılar.


Sochi’de düzenlenen 5. Valentin Bubukin Futbol Turnuvası’nın 2004 Yaş Gurubu Etabında “Suhum Nart Futbol Takımı” birinci oldu. “Suhum Nart Futbol Takımı” 2003 Yaş Gurubu Etabında ise 2. oldu. Nart Futbol Takımı (Suhum) oyuncularından Ruslan Zantariya (2004 Doğumlu) ve Leon Kuteliya (2003 Doğumlu) guruplarında en iyi oyuncu olarak seçildiler.


Apsnypress Haber Ajansı’nın Turnuva Basın Servisi’nden aldığı bilgiye göre “Valentin Bubukin Futbol Turnuvası”nın 2. Etabı 23 Mart’ta Sochi şehrinde sona erdi. Turnuva da derece alan bütün futbol takımları, oyuncuları, kupa ve madalyalarını SSCB Hakemler Birliği’nin ilk başkanı ve dünyaca ünlü hakem Profesör Eduard İsaakovich Shklovsky’in elinden aldılar.


“Valentin Bubukin Futbol Turnuvası” Rusya Futbo Federasyonu tarafından çocuk ve genç futbol takımları arasında düzenlenmek amacı ile Sochi şehrinde 2009 yılında yaşama geçirildi. Turnuvaya Rusya Federasyonu, Azerbaycan, Ermenistan, Belarus, Kazakistan, Sırbistan, Ukrayna, Özbekistan ve Abhazya’dan 600’ün üzerinde futbol takımı ve 8.000’in üzerinde futbolcu katıldı.


Maç sonuçları ve turnuva hakkında bilgi almak isteyenler, turnuvanın resmi internet sitesi olan www.ftkdagomys.ru bakabilirler.


Kaynak: www.apsnypress.info
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.