RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 23 Mart 2013, Cumartesi 15:01:36 tarihnde eklendi. 3517 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Atrışba Ailesi Acısı

ABHAZYA KURTULUŞ SAVAŞI GAZİSİ KAFKAS ÖZTÜRK'ÜN BABASI ATRIŞBA KEMAL ÖZTÜRK YAŞAMINI YİTİRDİ
Atrışba Ailesi Acısı 23/03/2013. Abhazya Kurtuluş Savaşı sırasında Abhaz Diasporası'nın desteğinin sağlanmasında önderlik yapan değerli Abhaz Büyüğü Atrışba Kemal Öztürk, 22 Mart 2013 Cuma günü Abhazya'nın başşehri Suhum'da yaşamını yitirdi. (22 Mart 1918 - 22 Mart 2013)


Abhazya Kurtuluş Savaşı sırasında Abhazya Ordusu'nda üst düzeyde görevlerde bulunan Abhazya Savaşı Gazisi Kafkas Öztürk'ün babası olan değerli Abhaz Büyüğü Atrışba Kemal Öztürk'ün ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletir acılarını paylaştığımızı belirtiriz.


Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu

Fatih Atan (A'tanba)


Aşağıda, Kafkas - Abhazya Dayanışma Komitesi (KADK) ve Düzce Abhaz Kültür Derneği  tarafından yayımlanan başsağlığı mesajları bulunmaktadır. 

 

******************

 
Atrışba Kafkas ve Ural'ın babaları, Değerli Ayhabımız Kemal Atrışba’nın vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyoruz.


Gürcistan'ın Abhazya'yı işgal amacıyla Abhazya'ya saldırdığı 1992 yılında, Diasporanın Anavatanıyla dayanışmasının en üst seviyede gerçekleştirilmesinde; örnek, önder kişiliğiyle büyük hizmetleri olan, oğlu Kafkas'ı vatanını savunmak üzere Abhazya'ya gönderen ve oğlunun uğruna savaştığı anavatanında gözlerini yuman Değerli Ayhabımıza Allah'tan rahmet diliyoruz.


“0” sadece ailesi için değil toplumumuz için de büyük kayıp. Aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.


Kafkas-Abhazya Dayanışma Komitesi

Erdeşan Kobaş

 

**************
   

Tarih  : 22.03.2013
Sayı  : 2013–021
Kütük No : 81-02-168
Konu  : Taziye

 

 

DEĞERLI BÜYÜĞÜMÜZ
ATRIŞBA KEMAL AĞABEYİ
KAYBETTİK


22 Mart 1918 Tarihinde Hendek-Karaçökek köyünde doğan, 6 yıldır Abhazya’da yaşayan, Atrışba Telat’ın Ağabeyi, Atrışba Kafkas ve Ural Öztürk’ün Sevgili babaları, Atrışba Murat ve Esra’nın amcaları Değerli Ayhabımız Atrışba Kemal 96’inci doğum gününde 22 Mart 2013 Cuma günü sabah hayata veda etti.


Gürcistan'ın Abhazya'yı işgal amacıyla Abhazya'ya saldırdığı 1992 yılında, Diasporanın Anavatanıyla dayanışmasının en üst seviyede gerçekleştirilmesinde; örnek, önder kişiliğiyle büyük hizmetleri olan, oğlu Kafkas'ı vatanını savunmak üzere Abhazya'ya gönderen ve oğlunun uğruna savaştığı anavatan Abhazya’da 22 Mart 2013 tarihinde hayata gözlerini yuman ve aynı gün başkent Sohum’da defnedilen Değerli Ayhabımıza Allah'tan rahmet diliyoruz.


“0” sadece ailesi için değil toplumumuz için de büyük kayıp. ATRIŞBA (ÖZTÜRK) Ailesinin acısını paylaşıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.


Saygılarımızla


Düzce Abhaz Kültür Derneği

Yönetim Kurulu Adına

Başkan

İlhan KIYMET KUAZBA


Kaynak: info@abhazya.org


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.