RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 22 Mart 2013, Cuma 18:47:01 tarihnde eklendi. 805 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Vanuatu İlişkisi

ABHAZYA DIŞİŞLERİ “GÜRCİSTAN VE DİĞER ÜLKELER, ABHAZYA’NIN BAĞIMSIZLIĞINI VE TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜNÜ KABULLENECEKLER”
Abhazya Vanuatu İlişkisi 22/03/2013. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, son günlerde Gürcü Medyasında yayınlanan Vanuatu Cumhuriyeti’nin Abhazya ile olan diplomatik ilişkilerini kest konulu haberlerin aslı olmadığını belriten bir bildiri yayımladı.


Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı açıklaması “Vanuatu Cumhuriyeti tarafından bugüne kadar Abhazya Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını kabul eden kararın kaldırıldığı konusunda, iki ülke arasındaki resmi ilişkilerin değiştiğini belirten hiçbir resmi tebliğ alınmamıştır. İki ülke başbakanları tarafından 23 Mayıs 2011 Tarihinde Abhazya ve Vanuatu Cumhuriyetleri arasında resmi ilişkilerin kurulması amacı ile imzalanan anlaşma gereğince resmi ilişkilerimiz sürmektedir. Bizler, Gürcistan ve onun ortağı ABD, Avustralya ve yakında bulunan diğer ülkeler tarafından, Abhazya’nın bağımsızlığını tanıyan Asya – Pasifik ülkelerine yapılan baskıların farkındayız. - Şantaj, dolandırıcılık, tehdit ve açık rüşvet – Gürcistan ve onun patronları çirkin amaçlarına ulaşmak için bu aşağılık etmenleri kullanmaktan vazgeçmiyorlar.


Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Abhazya Cumhuriyeti’nin uluslar arası alanda tanınmasının geri dönülemez olduğunu vurguluyor. Abhazya Cumhuriyeti’nin Bağımsızlık ve Toprak Bütünlüğünü karşı düşmanca tavırlarına rağmen Gürcistan ve diğer ülkeler bunu kabulleneceklerdir.”


Kaynak: www.apsnypress.info               
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.