RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Mayıs 2011, Cumartesi 10:56:41 tarihnde eklendi. 666 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vitaliy Çurkin'den BM'e mesaj

VİTALİY ÇURKİN "RUSYA, BM GÜVENLİK KONSEYİ TOPLANTISINA ABHAZYA'NIN KATILMASINI ŞART KOŞUYOR" DEDİ
Vitaliy Çurkin'den BM'e mesaj 29/05/2008. Rusya Federasyonu BM Daimi Temsilcisi Vitaliy ÇURKİN; düzenlemiş olduğu basın toplantısında, Suhum yönetimi temsilcilerinin katılımı olmadan yapılacak olan toplantılarda ki bilgilerin eksik ve yanlış olacağını belirtti.

Vitaliy ÇURKİN "20 Nisan 2008 tarihinde Abhazya'da düşürülen Gürcistan'a ait "insansız casus uçağı" ile ilgil olarak BM Güvenlik Konseyi'nde yapılacak olan olağanüstü toplantıya Abhazya Temsilcilerininde katılması koşul olmaldır" vurgulamasında bulundu.

Gürcistan'ın BM Daimi Temsilcisi İrakliy ALASANİYA; 28 Mayıs 2008 tarihinde BM Güvenlik Konseyi Dönem Başkanı İngilter Temsilcils John SOYREZ'e yazmış olduğu mektupta, 20 Nisan 2008 tarihinde Abhazya tarafından düşürülen Gürcistan'a ait "insansız casus uçağı" ile ilgil olarak olağanüstü toplantı yapılmasını istemişti.

İrakliy ALASANİYA, yazmış olduğu mektupta; BM Heyetinin olay ile ilgil olarak hazırlamış olduğu raporun Gürcistan Temsilcilerinin de katılımı ile bir hafta içerisinde BM Güvenlik Konseyi'nde görüşülmesini istemişti.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.