RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mart 2013, Salı 15:05:49 tarihnde eklendi. 865 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Serj Sarkisyan’dan Açıklamalar

SERJ SARKİSYAN “VLADİMİR PUTİN’DEN ALEKSANDR ANKVAB İLE ABHAZYA DEMİRYOLU’NUN AÇILMASI KONUSUNU GÖRÜŞME SÖZÜNÜ ALDIM”
Serj Sarkisyan’dan Açıklamalar 19/03/2013. Ermenistan Devlet Başkanı Serj Sarkisyan 18 Mart’ta gazeteciler ile birlikte düzenlediği toplantıda “Abhazya Demiryolu’nun onarımı, sadece Ermenistan’ın ekonomisine büyük bir katkı sağlamayacak ve Erivan bu sorunun olumlu bir biçimde çözümünü bekliyor” dedi.


Serj Sarkisyan Moskova ziyareti sırasında Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bu konu hakkında görüştüğünü ve ondan bu konu hakkında aynı gün buluşacağı Abhazya Devlet Başkanı ile görüşeceği sözünü aldığını belirterek “Daha sonra bizler olumlu yorumlar olduğunu ve bu önemli sorunun çözümünde çaba gösterileceğini öğrendik” dedi.


Serj Sarkisyan “Bu planın zamanlaması hakkında konuşmam çok zor. Gürcistan, Abhazya ve Rusya tarafları açısından sorunlar var, sadece bizler burada sorun çıkartmıyoruz ve bizim için çok arzu ve umudumuz bulunuyor. Bugün için Moskova’dan Erivan’a 1 Ton mal getirmenin maliyeti 190 $’ı buluyor, bu büyük bir harcamadır” dedi.        


Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1637728.html#ixzz2NzE4u9ST


(Değerli Okuyucular. Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu Fatih Atan’ın Abhazya ve Abhaz Diasporası’nın Ermenistan Devlet Başkanı Serj Sarkisyan’dan beklentisi Abhazya Cumhuriyeti’nin Bağımsızlığını tanıması beklentisi olduğunu ve bunun sonrasında Abhazya Demiryolu’nun açılışı konusunun görüşülebileceğini belirten yazısı ektedir:  http://www.abhazyam.com/kose-yazisi/289/kafkasya-otesi-demiryolu.html )


www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.