RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mart 2013, Çarşamba 19:28:35 tarihnde eklendi. 1833 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni İtfaiye Araçları

ABHAZYA CUMHURİYETİ ACİL KURTARMA ÖRGÜTÜ’NE ÜÇ ADET YENİ YANGIN SÖNDÜRME ARACI (KAMAZ) KATILDI
Yeni İtfaiye Araçları 13/03/2013. Abhazya Cumhuriyeti Acil Kurtarma Örgütü (A-УЧС) üç adet “Kamaz” «КАМАЗ» Marka yeni yangı söndürme aracı aldı. Her bir itfaiye aracı 7,5 ton su taşıma kapasitesine sahip bulunuyor. Önümüzdeki günlerde aynı marka yangın söndürme araçlarından beş adet daha gelecek.


13 Mart sabahı yangın söndürme araçları, Kelaşur nehri kıyısında deneme amaçlı olarak görev yaptılar. İtfaiyeciler, araçların açık su kaynaklarından yararlanarak en kısa süre içerisinde hazır duruma getirilmesini denediler. Uzmanlara göre, araçlar her türlü modern teknik alt yapıya sahip bulunuyorlar. Her araç içerisinde 6 adet itfaiye görevlisi yer alacak. Ancak, 7,5 Ton kapasiteye sahip olan bir itfaiye aracının kesintisiz bir su kaynağından yararlanarak hazır duruma gelebilmesinin 5 Dakika süre alacağını belirttiler.


Abhazya Cumhuriyeti Acil Kurtarma Örgütü (A-УЧС) Başkanı yaptığı açıklamada, başlangıçta araçların ve ekipmanların Suhum’da yer alacağını belirtti. Daha sonra Rusya ve Abhazya Acil Kurtarma Örgütleri arasında devir tesili anlaşması imzalandı. Bu süreç sonrasında Acil Kurtarma Örgütü, ülkenin bütün bölgelerinde modern teknik ekipmanlarla donatılacak. Bu çalışmalar Nisan sonunan kadar tamalanmış olacak.


Kaynak: www.apsnypress.info
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.