RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 12 Mart 2013, Salı 19:39:58 tarihnde eklendi. 811 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab, Putin Görüşmesi

ALEKSANDR ANKVAB VE VLADİMİR PUTİN, ABHAZYA’NIN GELİŞİMİ VE GELECEĞİ KONULARININ ANAHATLARINI GÖRÜŞTÜLER
Ankvab, Putin Görüşmesi 12/03/2013. NOVO – OGARYOVO. /Itar – Tass. Mihail Petrov/ Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, bugün Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab ile düzenlenen toplantıda, Abhazya’nın bağımsız devlet olarak gelişimi ve geleceğinin anahatları üzerinde görüş alışverişinde bulundular.


Vladimir Putin, toplantı öncesinde Aleksandr Ankvab’a hitaben yaptığı konuşmada, bu yıl iki ülke arasında diplomatik ilişkilerin kurulmasından bu yana 5 yılın geçtiğini belirterek “Belirtmek gerekirse, Abhazya’nın kendi ayakları üzerinde durmasını, sizlerin, her yerde, daha fazla, istediğiniz her alanda,  sorunlarınızı çözmeye başlamanızı görmek istiyorum” dedi.


Vladimir Putin konuşmasına “bizler, yapmış olduğu görüşmeler sırasında sorunların ve çalışmalarımızın durumuna bakarak yakın bir süre içerisinde bazı sorunların çözümüne katkıda bulunacağımızı umuyorum” eklemesinde bulundu.


Aleksandr Ankvab, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı’na vermiş oldukları destekten dolayı teşekkürlerini ileterek, ülkesinin bağımsızlığını kazanmasınının 5. yıldönümüne hazırlandığını belirterek “Biz artık çok şeyler yaptık” dedi.


Ankvab, Abhaz Resmi Heyeti’nin Moskova’da yapmış olduğu görüşmelerde Abhazya’nın gelişimi ile ilgili konuların görüşülmesi için gerekli istişarelerini sürdürdüğünü açıkladı.


Aleksandr Ankvab konuşmasının sonunda Putin’e Abhazya halkının vermiş olduğu destek için müteşekkir olduğunu belirterek “Bu desteğiniz ülkemizin gelişimi için çok önemlidir” dedi.           


http://news.kremlin.ru/news/17662


Kaynak: www.apsnypress.info
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.