RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 12 Mart 2013, Salı 12:52:34 tarihnde eklendi. 3684 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tkvarchal – Krasnodar Otobüs Seferleri

ABHAZYA’NIN TKVARCHAL ŞEHRİ VE RUSYA’NIN KRASNODAR ŞEHRİ ARASINDA DİREKT OTOBÜS SEFERLERİ BAŞLADI.
Tkvarchal – Krasnodar Otobüs Seferleri 12/03/2013. Abhazya – Gürcistan Savaşı sonrasında ilk kez Tkvarchal ve Krasnodar Şehirleri arasında otobüs ulaşım seferlerine başlandı. Son model rahat yolcu otobüsü, 12 Mart Salı günü MSİ 14:00’te deneyimli sürücüler Sergey Açba ve İgor Akhuba, yolcuları ile yola çıktılar. Otobüs 13 Mart Çarşamba günü MSİ 14:30’da Krasnodar’da olacak.


Karayolu Taşıyıcıları Birliği Başkanı Tengiz Kakubava, Apsnypress Haber Ajansı’na verdiği bilgide “Krasnodar Yolcu Otobüs seferleri birer gün ara ile sürdürülecektir” dedi.


Otobüs seferlerinin açılacağının bildirilmesi sonrasında, şehirde yaşayanlar, akrabaları ile buluşmak amacı ile bilet satış bürosuna geldiler, işletmeciler yoğun talep nedeni ile yer bulmada sıkıntı yaşadılar.


Tkvarchal şehrinden birçok genç Krasnodar’da yüksek öğrenim görüyor. Bu yüzden Krasnodar’a ulaşım konusunda sıkıntı yaşıyorlardı, otobüs seferlerinin açılması bir zorunluluk haline gelmişti. Tkvarchal şehri’nden çıkacak olan Otobüs Seferleri, Tkvarchal köyleri, Oçamçıra ve suhum’a da uğrayarak yolcuları Krasnodar’a taşıyacak.Bu ulaşım seferleri daha önce yapılmamıştı. 


Otobüsler, uzun sefer koşullarına uygun biçimde, koltuklar arası uzun ve rahat, klima, Tv.  vb. hertürlü çağdaş koşullara göre dizayn edildi.


Kaynak: www.apsnypress.info    
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.