RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 12 Mart 2013, Salı 11:02:51 tarihnde eklendi. 811 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab, Kirill Görüşmesi

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB, RUSYA ORTODOKS KİLİSESİ PATRİĞİ KİRİLL İLE GÖRÜŞTÜ
Ankvab, Kirill Görüşmesi 12/03/2013. /ITAR – TASS/. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, resmi ziyaret için geldiği Moskova’da Rusya Ortodoks Kilisesi Patriği Kiril ile görüştü.


Taraflar arasındaki görüşme St. Daniel Manastırı’nda gerçekleşti. Rusya Ortodoks Kilisesi Patrikliği Basın Sekreteri Papaz Aleksandr Volkov, ITAR – TASS Haber Ajansına verdiği bilgide “Taraflar arasında yapılan görüşmede Rusya ve Abhazya halklarının dini ilişkileri üzerinde duruldu” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info    
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Fatih Atan (A\'tanba) - Din Üzerine

Sevgili Atanur, Abhazyam.com'u iyi izlemediğin yazından anlaşılıyor, haberlerde ve yorumlarda din konusunda ayrım yapılmaz, din, insanın kendi içinde olan bir konudur,

 

Din konusu siyasete taşınırsa ve insanın benliğinden dışarı çıkarsa din olmaktan çıkar.

 

Bugün için Abhazya'da Gürcü Ortodoks Kilisesi'nin siyasi etki kurmaya çalıştığını ve Rus Ortodoks Kilisesi'ni de etklemeye çalıştığını biliyoruz.

 

Devlet Başkanı'nın yapmış olduğu ziyaretler gayet doğru ziyaretlerdir. Eğer İslam Temsilcileri ile de görüşme de bulunursa, haber olarak yazılır. Daha önce de yazıldığı gibi. Bu konuda herhangi bir şüphen olmasın.

 

Sevgilerimle.

Atanur - ::))))
Bu görüşmeyi herhangi bir müslüman din adamı ile veya müslüman olduğunu deklare eden biri ile yapsaydı hem haber yapar altınada 10 parargraf eleştiri yazardınız nasıl böyle biri ile görüşür diye Fatih abi sevgiyle..))))))))
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.