RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 06 Mart 2013, Çarşamba 20:17:39 tarihnde eklendi. 890 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Venezuela Dış Politikası

TATYANA POLOSKOVA “VENEZUELA’NIN ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA’YI TANIMA KARARINDA BİR DEĞİŞİKLİK OLMAZ”
Venezuela Dış Politikası 06/03/2013. Latin Amerika ile Uluslar arası İşbirliği Vakfı Başkanı Siyaset Doktoru Tatyana Poloskova REGNUM Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada “Venezuela’da yakın bir zaman içerisinde yapılacak olan devlet başkanlığı seçimlerinin sonucu konusunda hiçbir şüphem yoktur ki Hugo Chavez’in halefi Nicolas Maduro sıkıntı yaşamadan iktidara gelecek ve uygulanan dış politikada herhangi önemli bir değişiklik yaşanmayacaktır” dedi.  


Tatyana Poloskova “Venezuela’nın Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlıklarını tanıma kararında, Venezuela açısından herhangi bir değişiklik beklemek yanlış olur. Ve bölgedeki, bazı ülkeler tarafından tanınmaları konusunda bir umut olabilir. Ben geçenlerde Uruguay’ı ziyaret ettim ve biliyorum ki Güney Osetya’dan gelen temsilcilerin bu ülke yöneticileri ile yapılan gayrı resmi toplantıda onlara “Sizin hakkınız var. Bağımsızlığınızın tanıması – Bir zaman sorunudur” yanıtı verildi.


6 Mart gecesi yaşamını yitiren Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, Rusya ve Nikaragua’nın Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlıklarını tanıması sonrasında 2009 yılında bu iki ülkenin bağımsızlığını tanımıştı. 


Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1633291.html#ixzz2MmZbGUkt


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.