RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 06 Mart 2013, Çarşamba 10:40:58 tarihnde eklendi. 986 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab’dan Taziye Mesajı

ABHAZYA DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB, VENEZUELA DEVLET BAŞKANI HUGO CHAVEZ’İN ÖLÜMÜ NEDENİ İLE İLGİLİ TAZİYE MESAJI YAYINLADI
Ankvab’dan Taziye Mesajı 06/03/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, Venezuelaq Devlet Başkan Yardımcısı Nicolas Maduro Moros’a, Devlet Başkanı Hugo Chavez’in ölümünden dolayı duymuş olduğu derin üzüntüyü belirten bir taziye mesajı gönderdi.


Aleksandr Ankvab Taziye Mesajı;


“Abhazya Cumhuriyeti Devleti Yönetimi ve halkı olarak Venezuela’nın şerefli oğlu, gerçek bir bağımsızlık savaşçısı, ülkesinin refah, özgür ve onurlu bir yaşam sürmesi için mücadele eden, Latin Amerika Halklarının haklarının savunucusu Boliva Venezuela Cumhuriyeti Devlet Başkanı Kumandan Hugo Rafael Chavez Frias’ın zamansız ölüm haberini en derin üzüntülerimiz ile öğrendik.


Devlet Başkanı’nın amansız hastalığa karşı vermiş olduğu cesur mücadelesine umutlu ve saygılı bir biçimde destek verdik. Bizler, halkının hizmeti doğrultusunda vermiş olduğu mücadelesinin Venezuela halkı tarafından takdir edileceğinden ve onun izinden gideceğinden eminiz.


Venezuela Devlet Başkanı Hugo Rafael Chavez Frias’ın Abhazya Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını tanıyan cesur kararını derin şükranlarımız ile hatırlıyoruz.


Abhazya halkı onu her zaman belleklerinin en kutsal yerinde koruyacaktır.


Bay Maduro, lütfen Venezuela halkının bu zor günlerinde, bizlerin en içten başsağlığı dileklerimizi kabul edin


Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı


Aleksandr Ankvab”


Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.