RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Mart 2013, Salı 12:34:12 tarihnde eklendi. 660 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Acil Kurtarma Tatbikatı

ABHAZYA, RUSYA VE GÜNEY OSETYA ACİL KURTARMA ÖRGÜTLERİ (МЧС) KUZEY OSETYA’DA TATBİKAT DÜZENLEDİLER
Acil Kurtarma Tatbikatı 05/03/2013. Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Acil Kurtarma Örgütü’nden (МЧС - Abhazya) aldığı bilgiye göre, Rusya Federasyonu, Abhazya ve Güney Osetya Acil Yardım Kurtarma Örgütleri (МЧС) tarafından Kuzey Osetya’nın dağlık bölgesi olan Tseya Kasabası’nda geniş ölçekli kurtarma tatbikatı düzenlendi.


Tatbikatın başlangıcında, çığ altında kalan turistlerin kurtarılması çalışmaları yapıldı. Rusya Acil Durumlar Bakanlığı Dağ Eğitim Merkezinde düzenlenen tatbikat sırasında kayak eğitimi, ilk yardım, can kurtarma konularında sağlık eğitimi dersleri de verildi.


Bir hafta süren eğitim süresince, Kuzey Kafkasya Bölgesi’nin bütün bölgeleri ile birlikte Güney Osetya ve Abhazya’dan gelen Acil Kurtarma Örgütleri Çalışanları, en deneyimli eğitmenler eşliğinde sürdürmüş oldukları eğitim çalışmaları sırasında kendi deneyimleri ile ilgili bilgileri de aralarında paylaştılar.


Program içerisinde ayrıca dağ kızak pistlerinde de eğitim verildi. Abhazya – МЧС Ekibinden dört kişi eğitim çalışmalarına katıldı. Eğitim çalışmaları sırasında acil kurtarma ekipleri, dağda gerçek olarak yaşanan iki adet dağ kazasına da yardım ettiler. Orman’da kaybolan bir çocuğun bulunması ve kayak kayarken yaralanana bir kızın ilk yardımı çalışmalarına katıldılar.


Kaynak: www.apsnypress.info      
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.