RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 01 Mart 2013, Cuma 10:13:17 tarihnde eklendi. 730 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Gümrüğü

ABHAZYA CUMHURİYETİ GÜMRÜK KONTROLÜNDE ELEKTRONİK BEYAN SİSTEMİ’NE GEÇİLİYOR
Abhazya Gümrüğü 01/03/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Bilgilendirme Dairesi Bölümünden yapılan açıklamaya göre Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 28 Şubat Perşembe günü, Abhazya Cumhuriyeti Devleti Gümrük Komitesi Başkanı Said Tarkil ile 2013 yılı Planı ile ilgili olarak toplantı düzenledi.


Said Tarkil, devlet başkanına, sezon içerisinde elektronik beyan sistemine geçileceğini belirterek “Toptan alışverişi yapılan malların bu modern sistem ile beyan edilmesi ile giriş çıkışlarında hızlanma sağlanmış olacaktır” dedi.


Abhazya Devleti Gümrük Komitesi Başkanı, sınır geçişlerinde yaşanan sıkıntılardan söz ederek “Geçişlerde ki sıkıntılar, genellikle Rusya tarafında gerçekleşmekte idi, yeni yazılım sisteminin kurulması sırasında geçici olarak bu sıkıntılar yaşanmıştır” dedi.


Aleksandr Ankvab, tatil sezonunun, sınırdan geçişlerin rahat ve huzurlu bir ortam içerisinde gerçekleşmesi için Devlet Gümrük Sınır Kapısının hazır olması gerektiğini belirterek, Devlet Sınır Kapısı’nda görev yapan personelimizin devletimizi doğru biçimde temsil etmesi gerektiğini vurguladı.


Aleksandr Ankvab “Devlet Sınır Kapılarında görev yapan personelimiz, kişisel duygularından arındırılmış ve görevlerini yasalar ölçüsünde yapan kişiler olmalıdır” dedi.


Devlet Başkanı, yeni terminal binası girişlerinde, araçların giriş çıkışlarında malların el arabaları ile taşınmasının yasak olduğu konusunda vatandaşların uyarılması gerektiğini söyledi.


Kaynak: www.apsnypress.info             
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.