RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Şubat 2013, Çarşamba 21:32:16 tarihnde eklendi. 902 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Saakaşvili Korkuyor

MİHAİL SAAKAŞVİLİ, KÜBA’NIN ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA’YI TANIMASINDAN ÇEKİNİYOR.
Saakaşvili Korkuyor TİFLİS. 27 Şubat. INTERFAKS. Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili, Rusya’nın Küba’nın multi – milyar tutarındaki borçlarını affetmesinin sıradan bir olay olmadığını söyledi.


Mihail Saakaşvili, Salı akşamı Gürcistan Basın – Yayın Mensupları ile yapmış olduğu görüşmede, Rusya’nın Küba’dan Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlıklarını tanımasını isteyebileceği düşüncesinde olduğunu belirtti.


Mihail Saakaşvili, bazı hükümet yetkililerinin Abhazya ve Güney Osetya sorunu ile ilgili olarak vermiş oldukları demeçleri kınadığını belirterek, Rusya’nın işgali altında bulunan toprakların yasallığının engellenmemesi için birlikte çalışılması gerektiğini söyledi.


Mihail Saakaşvili, geçtiğimiz günlerde Yeniden Entegrasyon Bakanı Paata Zakareishvili’nin gazetecilere vermiş olduğu “Saakaşvili rejiminin Abhazya ve Güney Osetya’da işlemiş olduğu suçların araştırılması Greklidir” demecini hatırlattı.


Mihail Saakaşvili “Bu tür açıklamaları sizin bakanınız veriyorsa, Kübalı diplomat, herhangi bir Afrikalı diplomat, Gürcülerin hepsinin hatalı olduklarını düşünmeye başlar” dedi.      


Kaynak: http://www.interfax.ru/world/news.asp?id=292639
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.