RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Şubat 2013, Çarşamba 10:08:08 tarihnde eklendi. 756 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dışişleri Bakanlığı Açıklaması

ABHAZYA CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI’NDA ULUSLAR ARASI SOSYAL YARDIM KURULUŞLARI İLE TOPLANTILAR DÜZENLENDİ
Dışişleri Bakanlığı Açıklaması 27/02/2013. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Irakli Khintba, 26 Şubat Salı günü, Abhazya’da görev yapan Uluslar arası Kızılhaç Örgütü’nün yen sorumlusu George Drndaski ile bir araya geldi.


*** Toplantı sırasında, sosyal alanlarda yapılan çalışmalar görüşüldü. Irakli Khintba toplantı sırasındaki açılış konuşmasında “Sizin Abhazya Cumhuriyeti Hükümeti ile yakın temas içerisinde bulunmanız ve sorunlar ile ilgilenmeniz, Abhaz toplumu için çok önemli ve günceliğini koruyan bir olaydır” dedi.


*** Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Irakli Khintba, 25 Şubat Pazartesi günü uluslar arası Sosyal Yardım Kuruluşları “World Vision” (Ворлд Вижн) ve “İlk Yardım” (Первичная помощь) Başkanları ile bir araya geldi. Irakli Khintba, toplantı sırasında uluslar arası sosyal yardım kuruluşlarının Abhazya Cumhuriyeti Hükümeti ile yeni koşullar içerisinde ilişkiye girmelerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Uluslar arası sosyal yardım kuruluşu temsilcileri, Dışişleri Bakan Yardımcısı’na Gal bölgesi’nde yapılabilecekleri çalışma planları hakkında bilgilendirmede bulundular.


Kaynak: www.apsnypress.info  
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.