RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Şubat 2013, Çarşamba 00:30:39 tarihnde eklendi. 775 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’dan Güney Amerika Hamlesi

ABHAZYA DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB’IN ORTA VE GÜNEY AMERİKA ÖZEL TEMSİLCİSİ BESLAN BUTBA, KARAKAS’TA TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR
Abhazya’dan Güney Amerika Hamlesi 27/02/2013. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Bilgilendirme – Analiz Bölümü tarafından verilen bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı’nın Orta ve Güney Amerika Özel Temsilcisi Beslan Butba, 18 Şubat’ta Venezuela’nın başşehri Karakas’ta Venezuela – Abhazya Parlamentoları arası Dostluk Birliği Başkanı Milletvekili Oranhel Lopes ve Asistanı Eduardo Farias ile bir araya geldi. Toplantıda Abhazya Cumhuriyeti’nin Venezuela Büyükelçisi Zaur Gvadjava’da hazır bulundu.


Taraflar arasında yapılan toplantıda iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkileri geliştirilmesi ve güncel konular ele alındı.


Abhazya Cumhuriyeti’nin Venezuela Büyükelçiliği Basın Servisi tarafından verilen bilgiye göre, Ekvador’da yapılan devlet başkanlığı seçimlerini yeniden kazanan Devlet Başkanı Rafael Correa Vicente Delgado’ya 20 Şubat tarihinde Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab tarafından kutlama mesajı gönderildi.


Kaynak: www.apsnypress.info    
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.