RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Şubat 2013, Pazartesi 12:35:49 tarihnde eklendi. 1002 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rusya Abhazya’ya İhanet Etmez

SERGEY LAVROV “RUSYA, GÜRCİSTAN İLE İLİŞKİLERİ GELİŞTİRMEYE HAZIR, ANCAK ABHAZ VE GÜNEY OSETYALI KARDEŞLERİMİZE İHANET ETME PAHASINA DEĞİL”
Rusya Abhazya’ya İhanet Etmez 25/02/2013. /ITAR – TASS/. Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, bugün Diplomasi Akademisi’nde yaptığı konuşmada “Rusya, Gürcistan ile ekonomik – ticari ve insani ilişkilerini geliştirmeye hazır, ancak Abhazya ve Güney Osetya’ya ihanet pahasına değil” dedi.


Sergey Lavrov “Bizler, Abhazya ve Güney Osetya’nın var olmalarını sağladık, çünkü Abhazya’ya nasıl vuracakları haritada işaretlenmişti. Ana tema bu insanların yaşam içerisinde kalmalarını sağlamak idi” dedi. Dışişleri Bakanı, saldırının 2006 yılında hazır olduğunu hatırlatarak “Buna Tiflis’in gücü yetmedi” dedi.


Sergey Lavrov “Bizler, hiçbir zaman Gürcü halkı ile soğukluk olmasını istemedik. Diplomatik ilişkilerin kesilmesi sonrasında bile ilişkilerimizi tamamen kesilmedi. Bizler Gürcü halkını izole etmek için hazırlanmadık” dedi.


Sergey Lavrov “Bugün için Gürcistan’da yeni bir hükümet bulunuyor. O taraftan ilgi var ise bizler bu konuda hazırız, ancak bizim Abhaz ve Güney Osetyalı kardeşlerimize ihanet pahasına değil” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info     
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.