RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Şubat 2013, Pazartesi 11:00:54 tarihnde eklendi. 761 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab’ın İnşaat Denetimleri

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB İNŞAATLARI DENETLİYOR
Ankvab’ın İnşaat Denetimleri 25/02/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Bilgilendirme Bürosu tarafından verilen bilgiye göre, Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 23 Şubat Cumartesi günü Abhazya’da sürdürülen inşaat projelerini denetledi. Devlet Başkanı ilk olarak Novy Afon Bölgesi’nde V. Ardzınba Caddesi üzerinde ki beton kaplı karayolu ve çok katlı apartmanların çevresinde ki büyük istinat duvarı inşaatını denetledi. İnşaatları Devlet İnşaat Şirketi «Абхазберегозащита» yürütüyor.


Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, “Güney İnşaat Şirketi” «Южной строительной компании» Genel Müdürü Vadim Matua ve inşaat sorumluları ile sürdürülen inşaat çalışmaları ile ilgili olarak toplantı yaptı. Toplantıda Tkvarchal şehri yeni Pazar alanı inşaatının sorunları görüşüldü.


Devlet Başkanı, toplantıda inşaat projesi hakkında yapılması düşünülen bir takım değişiklikler hakkındaki düşüncelerini belirtti.


Ankvab, genellikle «ЮСК» Uzmanlarının görüşlerini onayladı, ancak inşaatın sonlandırılmadan önce yeniden Şehir yönetimi ve Pazar çalışanlarının fikirlerinin alınması gerektiğini söyleyerek pazarın satıcı ve tüketicilerin kullanımına uyumlu olarak tasarlanması gerektiğini vurguladı.


Kaynak: www.apsnypress.info 
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.