RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Şubat 2013, Pazar 12:45:27 tarihnde eklendi. 2002 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Üretiyor

ABHAZYA’NIN GULDRİPSH BÖLGESİ, SEBZE ÜRETİMİNDE ATAĞA GEÇTİ
Abhazya Üretiyor 24/02/2013. Abhazya Cumhuriyeti Tarım Bakanı Beslan Djopua, 15 Şubat’ta Guldrips Bölgesi’nde bulunan Devlet Üretim Enstitüsü toprakları içerisinde geçtiğimiz yıldan bu yana yapımı süren soğuk hava deposu inşaatı hakkında Abhazya Devlet Televizyonunda açıklamalarda bulundu.


Beslan Djopua “Guldripsh Bölgesi’nde bulunan Tarım Enstitüsü Alanında kurulacak olan 2.500 ton kapasiteli Sebze Deposu’nun seçilmiş olduğu alan sıradan bir yer değildir. Alan içerisinde yeni bir binanın temeli atılmıştır ve çalışmalar hızlı bir biçimde sürdürülmektedir. Moskova firması ile İtalyan ve Alman teknoloji ürünü makinelerinin temini ile ilgili olarak anlaşmalar imzalandı. İnşaatı Devlet İnşaat Şirketi “Абхазстрой” yürütmektedir” dedi.


Beslan Djopua “Sebze Deposu ve eski binanın yanında yeni depolar inşa edilecektir. Bu depolardan küçük işletmeler de yararlanacaktır. 12 adet soğuk hava deposu bulunacaktır. Ülkenin dört bir yanında üretim yapan üreticiler, ürünlerini burada koruyabilecekler ve bölgelerinde yetiştirdikleri sebze ve meyvelerini satışa sunabileceklerdir” dedi.


Beslan Djopua “Tesis, ülke üzerinde sürdürülen sosyo – ekonomik kalkınma planının bir parçası olarak inşa edilmekte ve bu yıl sonun da devreye girmesi planlanmaktadır” dedi.


Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1626623.html#ixzz2LkWny89o


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.