RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Şubat 2013, Cuma 14:12:03 tarihnde eklendi. 1838 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türkiye’den Abhazya’ya Yatırım

TÜRKİYE’Lİ YATIRIMCILAR ABHAZYA’DA ORTAK ÇİKOLATA FABRİKASI KURUYOR
Türkiye’den Abhazya’ya Yatırım 15/02/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, Suhum Şekerleme ve Çikolata Fabrikası Müdürü Alen Ardjeniya ile birlikte toplantı düzenledi.


Suhum Şekerleme Fabrikası Müdürü Alen Ardjeniya, devlet başkanına fabrikada Türkiye’de çikolata imalatı yapan işadamları ile birlikte oluşturulacak olan yeni üretim tesislerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Alen Ardjeniya “Var olan üretim tesislerine ek olarak yapılacak olan bina ile sistem yenilenmiş olacak. Eski bina çok büyük ve kullanım alanı olarak elverişli değildi” bilgilendirmesinde bulundu.


Aleksandr Ankvab “Fabrikada üretim yelpazesi farklı olmalıdır. Bisküvi üretimini dikkate almak durumundayız. Bu proje kapsamında birçok şeyi düşünmek durumundasınız. Çekici ve hoş görünümlü geniş bir yelpaze içerisinde kaliteli ürün üretimine ve tüketici talebine dikkat vermek durumundasınız.” önerisinde bulundu.


Alen Ardjeniya “Türkiye’deki üretim tesislerine yapacağımız ziyaret sonrasında çeşitlerin belirlenmesi konusunda net olacağız. Bugün için çikolata üretimi ve çeşitleri ve ayrıca helva üretimi konusunda bilgi sahibiyiz. Şekerleme çeşitleri türü ve miktarı piyasa koşullarına göre farklılıklar gösterebilecektir” dedi.


Fabrika en son teknolojik sistem içerisinde çalışacak ve aylık 45 ton şekerleme üretiminde bulunacak.


Kaynak: www.apsnypress.info        
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.