RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Şubat 2013, Çarşamba 12:21:11 tarihnde eklendi. 1006 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gagra Bisiklet Yarışları

RUSYA FEDERASYONU YOL BİSİKLETİ YARIŞLARI ABHAZYA'NIN GAGRA BÖLGESİ'NDE 16 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR
Gagra Bisiklet Yarışları 13/02/2013. 2011 yılından itibaren Rusya Federasyonu bireysel ve takım bisiklet şampiyonaları düzenli olarak Abhazya Cumhuriyeti’nin Gagra Bölgesinde yapılmaktadır. 2013 yılı şampiyonası için Rusya Federasyonu’na bağlı bisiklet sporcuları Abhazya’ya gelmeye başladılar. Yedi etap halinde sürecek olan bisiklet yarışlarının birinci etabı, 16 – 17 Şubat tarihleri arasında Pitsunda’da 105 km ve 90 km olarak yapılacak.


Yarışların başlangıcı, Pitsunda “Litfond” Sanatoryumu önünde yapılacak. Bisiklet yarışları 31 Mart’ta “Ritsa” gölü üzerinde sona erecek. Yarışlara Rusya Federasyonu “Gençler” ve “Ustalar” kategorisinde bulunan bisiklet sporcuları, “Katyuşa” ve “Rus” Spor kulüpleri, Rusya federasyonu Bölgeler sporcuları ve Kazakistan Bisiklet takımı katılacak.


Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Devleti spor Komitesi’nden aldığı bilgiye göre Abhazya Cumhuriyeti, kendisine bağlı bisiklet sporu çalışmaları olmadığı için ne yazık ki kendi toprakları üzerinde düzenlenen böyle önemli bir turnuvaya katılamıyor.


Kaynak: www.apsnypress.info      
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.