RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 12 Şubat 2013, Salı 20:18:25 tarihnde eklendi. 1579 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Country Chicken” Abhazya’da

AVUSTRALYA’LI “COUNTRY CHİCKEN” RESTORAN ZİNCİRİ ABHAZYA’DA AÇILDI
“Country Chicken” Abhazya’da 12/02/2013. Avustralya’lı 100 yıllık Tavuk Restoran zinciri “Country Chicken” Abhazya’nın başşehri, Suhum’da açıldı. Prospekt Mira Caddesi üzerinde açılan restoran bu markanın ilk restoranı oluyor.


“Country Chicken” Restoranı’nın açılışına Suhum Belediye Başkanı Alias Labahua, vatandaşlar ve gazeteciler katıldı.


Alias Labahua yaptığı konuşmada “Bugün şehrimizin ana caddesi üzerinde vakit geçirmek ve tatil yapmak amacı ile gelenlere güzel bir restoranın açılmasından dolayı çok memnunuz. Restoran’da 35 kişi çalışacak, bu tür restoranların açılışı ile istihdam sorunun çözümüne katkıda bulunulacaktır” dedi.


Açılışa Avustralya’lı “Country Chicken” Restoran zincirinin Rusya ve BDT Ülkeleri Temsilcisi CEO’su Vyacheslav Kuzmenkov ve yazar Anatoly Lagulaa’da konuşma yaptılar.


“Country Chicken” Abhazya Temsilcisi Amiran Lagvilava açılış konuşmasında “Bizler, Abhazya’ya tanınmış restoran zincirlerinden “McDonalds” ve “Burger King” ya da Abhazya’da tanınmayan başkaları ile görüşmelerde bulunduk. Ancak ne yazık ki hiçbiri teklifimizi kabul etmediler. Avustralya’nın tanınmış restoran zinciri olan “Country Chicken”in marka isminin Abhazya topraklarında kullanılmasına izin vermesinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.


Amiran Lagvilava “Temizlik ve kolestrol açısından en iyi rafine yağlar ile ürünler hazırlanıyor. Restoranın tüm personeli, aşçılar, garsonlar, kasiyerler yerel insanlarımızdan oluşuyor. 2 – 3 ay “Country Chicken” uzmanları tarafından eğitildiler” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info           
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.