RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 08 Şubat 2013, Cuma 17:41:28 tarihnde eklendi. 999 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab’dan Sıkı Çalışma Talimatı

ALEKSANDR ANKVAB, DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI VE GERİYE DÖNÜŞ KOMİTESİ’NE SURİYE’DEN ABHAZYA’YA DÖNMEK İSTEYENLER İÇİN SIKI ÇALIŞMALARI TALİMATI VERDİ.
Ankvab’dan Sıkı Çalışma Talimatı 08/02/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, bugün Abhazya Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba ile Suriye’den gelen Abhaz Diasporası insanları ile ilgili olarak toplantı düzenledi.  Toplantıda, Suriye Arap Cumhuriyeti’nden tarihsel anavatanlarına dönüş yapan Abhazlara yapılan destek çalışmaları görüşüldü.


Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Bilgilendirme Bölümü tarafından yapılan açıklamada, Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, Suriye Arap Cumhuriyeti’nden anavatanları Abhazya’ya dönmek isteyenlerin liste halinde belirlenmesi ve Dışişleri Bakanlığı ile Devlet Geriye Dönüş Komitesi’nin bu konuda hassas bir biçimde çalışmaları gerektiği konusunda talimat verdi.


Aleksandr Ankvab ve Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba arasında ülkeyi ilgilendiren diğer dış politikalar ve çalışmalar konusunda görüşüldü.


Kaynak: www.apsnypress.info    
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.