RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 07 Şubat 2013, Perşembe 22:10:54 tarihnde eklendi. 827 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Irakli Khintba Moskova’da

ABHAZYA CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI IRAKLİ KHİNTBA MOSKOVA’YA ÇALIŞMA ZİYARETNİDE BULUNDU.
Irakli Khintba Moskova’da 07/02/2013. Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Cumhuriyeti Rusya Federasyonu Büyükelçiliği Basın Birimi’nden aldığı bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Irakli Khintba Moskova’ya bir çalışma ziyaretinde bulundu. Irakli Khintba ziyareti sırasında Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Büyükelçiliğinde, Abhazya Büyükelçisi İgor Ahba ile toplantı düzenledi.


Toplantı sırasında Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ve büyükelçilik arasındaki koordinasyon konuları görüşüldü. Büyükelçi, görüşme sırasında elçiliğin geleceğe yönelik çalışma planları ve Rus meslektaşları ile yapılacak olan diplomatik çalışmalar hakkında bilgilendirme konuşması yaptı.


Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Irakli Khintba ve Büyükelçi İgor Ahba, Abhazya Halk Sanatçısı, Rusya Onursal Sanatçısı Alice Gitsba’nın Moskova Konservatuarı küçük salonunda düzenlenen konserini izlediler.


Irakli Khintba “Konserden çok etkilendim. Programını çok iyi düzenlemiş. Parlak yeteneğini tüm yönleri ile sanatseverlere gösterdi. Bu salonda birçok Moskova’lı sanatsever ve Abhaz Diasporasının Temsilcilerine güzel bir klasik müzik resitali verdi. Bizler Alice Gitsba ve sanatçı arkadaşlarını Mart’ ayında suhum’da düzenlenecek olan konserini sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.


Irakli Khintba ve İgor Ahba, ayrıca bugün Abhazya halk sanatçısı, dünyaca ünlü soprano Hibla Gerzmava’nın konserine katıldılar.


Kaynak: www.apsnypress.info 
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.