RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 01 Şubat 2013, Cuma 11:10:39 tarihnde eklendi. 1006 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kurtuluş Savaşı Gazileri

ALEKSANDR ANKVAB “DEVLET YÖNETİMİ, ABHAZYA KURTULUŞ SAVAŞI GAZİLERİNİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN ELİNDEN GELEN DESTEĞİ VERECEKTİR”
Kurtuluş Savaşı Gazileri 01/02/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Bilgilendirme Bölümü tarafından yapılan açıklamaya göre, Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 31 Ocak Perşembe günü, Abhazya Kurtuluş Savaşı Gazileri Derneği ve Savaş Mağdurları Vakfı Başkanları ile bölge temsilcileri ile görüştü. Görüşmede vakfın ve bölge temsilciliklerinin çalışmaları konu edildi.


Bölge kuruluş başkanları, devlet başkanının yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Devlet Başkanı2nın önerisi üzerine, Abhazya Savaşı Kadın Gazileri’nin tüm gazi derneklerinde başkan yardımcılığı statüsü ile görevlendirmelerinin yapıldığı belirtildi.


Aleksandr Ankvab “Bütün bunlar doğru çözümlerdir ve gelecekte de örgütsel anlamda hiçbir sorunun kalmaması için çalışmalar sürdürülmelidir. Devlet yönetimi olarak bugün ve gelecek dönem çalışmalarımızda elimizden gelen her türlü destek yapılacaktır. Yakın bir zaman içerisinde bölge gazi derneklerinin bina ve araç sorunları çözülecektir” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info  
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.