RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 31 Ocak 2013, Perşembe 11:18:24 tarihnde eklendi. 879 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Demiryolu Savaşında Yeni Hamle

ERMENİSTAN DEVLET BAŞKANI SERJ SARKİSYAN “ABHAZYA DEMİRYOLU’NUN AÇILMASI İÇİN TEKNİK SORUNLARIN ÇÖZÜM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR”
Demiryolu Savaşında Yeni Hamle 31/01/2013. Ermenistan Devlet Başkanı ve Devlet Başkanlığı seçimlerinde aday olan Serj Sarkisyan, 31 Ocak’ta Yeghvard şehrinde düzenlemiş olduğu seçim mitinginde “Abhazya demiryolu ile Rusya ile Ermenistan’ın bağlanması önemlidir ve Ermenistan’a çok şeyler katacaktır” dedi.


Serj Sarkisyan “Demiryolu sisteminin onarım mesajının yerini bulmasını, sadece Rusya’nın bu konuda yüksek ölçüde onayının olmasını beklememeliyiz, bu aynı zamanda BDT’ye üye olan tüm ülkelerin onayı ile mümkün olacaktır.Erivan ile Tiflis arasında, Abhazya demiryolunun açılabilme koşullarını görüşüyor ve şimdi çalışmalar teknik sorunların çözümü biçiminde sürüyor” dedi.


(Not: REGNUM Haber Ajansı’nnın haberinde Serj Sarkisyan’ın Abhazya’nın bugünkü siyasi yapısı hakkında ne dediği hakkında hiçbir şeyden bahsedilmemesi, Abhazya Devleti Yönetimi’nin görüşlerini açıklayan Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab’ın “Bu konu hakkında bugüne kadar bizlere kimse danışmadı” demesi ile konunun çıkmaza olduğunun bir göstergesi olarak duruyor – Abhazyam.com)      


Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1619523.html#ixzz2JXWyMB5L
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.