RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Ocak 2013, Cumartesi 11:01:37 tarihnde eklendi. 2801 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhaz – Gürcü Sınırı

ALEKSANDR ANKVAB “ABHAZYA – GÜRCİSTAN DEVLET SINIRI ÜZERİNDE YENİ GEÇİŞ NOKTALARI AÇILACAK”
Abhaz – Gürcü Sınırı 19/01/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 18 Ocak Cuma günü düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin soruların yanıtladı ve önemli açıklamalarda bulundu.


Aleksandr Ankvab, basın toplantısında, Abhazya – Gürcistan Devlet Sınırı üzerinden geçişlerin düzenlenmesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Abhazya – Gürcistan İngur Nehri Devlet Sınır Kapısından geçişlerin artık daha düzenli olduğunu söyledi. Aleksandr Ankvab, “İngur Nehri Devlet Sınır Kapısı geçişleri artık “daha sıkı” oldu. İnsanların devlet sınır geçişlerinde gerekli olan belgeler net olarak belirlenmiştir” dedi.


Aleksandr Ankvab “Gal bölgesi sakinleri artık ellerinde 10 geçiş mühür bulunan 9. No.lu geçiş formları bulunacak. Bizler yavaş, yavaş insanların geçişlerinde var olan sorunların kaldırılması için çalışıyoruz, aslında sınır geçişlerinde doğru çalışma bilgisayar ortamında olmalıdır, insanları buna alıştırmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda orada durum iyileşmiştir. Sınır geçişlerinde durumun daha da düzelebilmesi için Mar ayında üç geçiş noktasının açılması kararı aldık. Bu karar ile geçişlerde kim iyi niyetli davranıyorsa sıkıntı yaşamayacaktır ancak devlet sınırının güney bölgesinde sıkıntılar yaşanmaktadır” dedi.


Aleksandr Ankvab “Abhazya ile Gürcistan Devlet sınırından geçen insanlara gelince, onlar birer adet uluslar arası pasaporta sahip olmaları gerekmektedir. Burası devlet sınırıdır ve yabancılar uluslar arası pasaportları ile geçmek zorundadırlar” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info  
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.