RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Ocak 2013, Perşembe 15:35:32 tarihnde eklendi. 835 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Freedom House Değerlendirmesi

ABD DÜŞÜNCE KURULUŞU “FREEDOM HOUSE” ABHAZYA’YI “KISMEN ÖZGÜR” TOPLUM OLARAK DEĞERLENDİRİYOR.
Freedom House Değerlendirmesi 17/01/2013. ABD Düşünce Kuruluşu “Freedom House” 2013 yılına kadar geçen süre içerisindeki insan hakları ile ilgili değerlendirme raporunu açıkladı. “Freedom House” Abhazya’yı bir kez daha “Kısmen Özgür” toplum içerisinde gösterdi. (Freedom House, Türkiye’yi de “kısmen özgür” toplumlar içerisinde gösteriyor – Abhazyam.com)


Freedom House raporunda, Abhazya’da 2012 yılında yapılan parlamento seçimlerinde özgür ve son derece rekabetçi bir ortam yaşandığı belirtiliyor ve bu nedenden dolayı bir önceki yıl değerlendirmesi ile karşılaştırıldığında bir puan artış yaşandığına dikkat çekiliyor.


“Freedom House” düşünce Kuruluşu, ABD Kongresi tarafından maddi destek alan bir kuruluş. Bu yüzden dolayıdır ki Freedom House” Abhazya’nın daha yüksek oranda bağımsızlığının tanınmaması ve ülkede yaşanan demokratik gelişmeler konusunda dünyada lider ülkelerden birisi olduğunu algılama konusunda sıkıntı çekmektedir.         


"Freedom House", ABD Kongresi tarafından finanse edilen etkili bir organizasyon Anma ve Abhazya'ya sadakat şüphe edilemeyecek - ülkemizde dünyadaki bütün ülkelerin demokratik gelişimine liderlerinden biridir henüz uluslararası tanınma elde değil.


Alıntı: http://www.mfaapsny.org/


Kaynak: www.apsnypress.info
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.