RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Ocak 2013, Çarşamba 23:44:38 tarihnde eklendi. 814 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Şantiye Halinde

ABHAZYA DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB, SUHUM’DAKİ ONARIM ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ
Abhazya Şantiye Halinde 16/01/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 12 Ocak Cumartesi günü, Suhum’da çocuk yuvası ve çocuk parkı inşaatlarını denetledi. Devlet Başkanı’nın denetleme çalışmalarına Suhum Valisi Alias Labahua ve Abhazya Devleti İnşaat Şirketi «Апсныргылара» Genel Müdürü Ruslan Tvanba eşlik ettiler.


Aleksandr Ankvab, ilk olarak Sinop bölgesi, Kodor Yolu üzerinde inşaatı süren çocuk yuvasını ziyaret etti. Beş grup halinde 125 çocuğun eğitim göreceği inşaatın iç düzenleme çalışmaları bitmiş durumda bulunuyor, şu anda dış cephe boyama çalışmaları sürüyor. Ankvab, inşaatı denetleme çalışmalarında gördüğü bazı noksanları inşaatçılara göstererek düzeltilmesini söyledi.


Devlet Başkanı, ayrıca Adıge Caddesi üzerinde yeni olarak inşaatı süren çocuk yuvasını denetledi. Bu çocuk yuvası, bölgede açılacak olan okul öncesi çocuk yuvası olacak. İnşaat bütün hızı ile sürüyor.


Devlet Başkanı Suhum Valisi Alihas Labahua ve  «Апсныргылара» Genel Müdürü Ruslan Tvanba’ya evlere yakın bir alanda çocuk yuvaları yapılırken, çocuk yuvalarının yanında çocuk oyun parklarının da yapılması gerektiğini belirtti. Ardından devlet başkanı, karayolu üzerinde bulunan bölge yönetimi binası inşaatını denetledi. Ayrıca yola uzak olmayan ve Aleksandr Ankvab’ında öğrenim gördüğü 16. Nolu okulun harabe binaları gezildi. Bu alanda binaların yıkılarak, yerlerine bir okul ve anaokulu yapılması planlanıyor.


Aleksandr Ankvab, daha sonra Novy Reyon Bölgesi’nde bulunan Kiaraz ve Gumista caddeleri üzerinde inşaatları bitmek üzere olan iki adet anaokulunu denetledi. Şu anda okullarında yanında bulunan araziler üzerinde çocuk oyun parkının montaj işlemleri sürüyor.


Bölge sakinleri devlet başkanına yapılan çalışmalardan dolayı duymuş oldukları memnuniyetlerini dile getirdiler. Çocukların soğuk havalarda bile oyun parklarına gelerek eğlendiklerini söylediler. Ayrıca, bölgede bulunan kanalizasyon ve binaların çeşitli sorunlarını dile getirdiler.


Aleksandr Ankvab, bölge sakinlerine konular ile ilgilenildiğini belirterek, yapılan inşaatları sık, sık kontrol edeceğini belirtti.


Kaynak: www.apsnypress.info      
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.