RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Ocak 2013, Pazar 13:07:20 tarihnde eklendi. 743 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beş Kıtadan İzleniyoruz!

ABHAZYAM.COM DÜNYANIN HER YERİNDEN İLGİ İLE İZLENİYOR
Beş Kıtadan İzleniyoruz! 13/01/2013. Değerli izleyiciler, abhazyam.com İnternet haber sitesi 2007 yılı Mayıs ayında amatör olarak kuruldu ve bugün 6. yayın yılı içerisinde bulunuyor. Abhazyam.com her geçen yıl izleyici sayısını arttırıyor ve dünyanın beş kıtasında bulunan insanlar tarafından ilgi ile izleniyor.


Bilindiği üzere Abhazyam.com yayına başladığında Abhazya Cumhuriyeti’nin bağımsızlığı ve egemenlik hakları tanınmamıştı. Aradan geçen zaman içerisinde başta BM Güvenlik Konseyi Daimi Üyesi Rusya Federasyonu olmak üzere BM’ bağlı Nikaragua, Venezuela, Nauru, Vanuatu ve Tuvalu ülkeleri tarafından tanındı.


2012 yılı içierisinde abhazyam.com olarak Abhazya Cumhuriyeti’nin bağımsızlık ve egemenlik haklarının uluslar arası toplum içerisinde tanınması, tanıtılması için çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Çeşitli uluslar arası toplantılarda tanıtım yaptık.


Abhaz Diasporasının yaşadığı ülkelerde kültürel ve toplumsal çalışmalara katkıda bulunduk. Özel olarak Suriye’de yaşayan Abhaz Diasporasının sorunları ve Abhazya Cumhuriyeti’ne yerleşmeleri hakkında Abhaz Diasporasının duyarlı olması için röportaj ve haberlerimizi ön planda tuttuk.


Sizlere kısaca 2012 yılı içerisinde dünyanın çeşitli ülkelerinden yaklaşık olarak 200 bin kişi üzerinde izlenen Abhazyam.com’un öncelikli ilk otuz ülke arasında bulunanlarını sizlere göstermek istiyoruz. Çünkü 2013 yılında da izleyici ve ülke sayısının her yıl olduğu gibi yükselerek artacağına inanıyoruz. Çünkü 2013 yılı Abhazya Cumhuriyeti ve Abhaz Ulusu için çok önemli bir yıl.


Abhazya Kurtuluş Savaşının 20. yıldönümü!


Abhazyam.com’u izleyen ülke devletleri içerisinden Abhazya Cumhuriyeti’nin bağımsızlık ve egemenlik haklarını tanıyacak ülkelerin çıkağına inanıyor ve bu konudaki çalışmalarımızı yılmadan sürdürüyoruz, sürdüreceğiz! 


Abhazyam.com’u aylık dönemler içerisinde ilk otuz arasında izleyen ülkeler; Türkiye, Rusya Federasyonu, Almanya, Hollanda, Gürcistan, Danimarka, Avusturya, İsviçre, Bulgaristan, Fransa, İngiltere, Avrupa Birliği, ABD, Kanada, Ukrayna, Belçika, Macaristan, Eski Sovyetler Birliği, Suriye, Brezilya, Arjantin, Azerbaycan, İspanya, Çek Cumhuriyeti, Ermenistan, İsveç, Finlandiya, Portekiz, Avustralya, Belarus, Japonya, Özbekistan, Yunanistan, İtalya, Ürdün, Polonya, Vietnam, Kenya, Suudi Arabistan, Slovakya, Moldova, Romanya, Birleşik Arap Emirliği, Norveç, Fas, İngiliz Hint Okyanusu Birliği, Tayvan, Uganda, Seyşel Adaları, Tuvalu, Litvanya, Singapur, Güney Afrika Cumhuriyeti, Arnavutluk, Kırgızistan, Guatemala, Niue, kimliği belirlenemeyen ülkeler.


Değerli Abhazyam.com izleyicileri, sizlerin ilginiz ve desteğiniz ile 6 yılın içerisinde bulunuyoruz. Abhaz ulusu geleneklerine göre 13 Ocak’ı 14 Ocak'a bağlayan gece, eski yılın sona erdiği ve yeni yıla girilen tarih olarak anılıyor.   "Ажьырныхуа" (Bakınız:  http://www.abhazyam.com/haber/3217/abhazlarin-gecesi.html )


Yeni yılın Abhaz ulusuna ve tüm dünya uluslarına barış, mutluluk ve kardeşlik duygularını pekiştirmesini diliyoruz.


Mutlu yıllar!”


“Ҽааныбзиала шәнеилаит! 


Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu


Fatih Atan (A’tanba)


         
"Bizler, Abhazyam.com’u neden ve ne için yaşama geçirdiğimizi 26 Mayıs 2007 Tarihli “Neden Abhazyam.com” adlı yazımızda belirtmiştik. Bir kez daha sizler ile buluşturuyoruz.


“Neden Abhazyam.com”   


"Bizim amacımız insan belleğini zorlayacak ve onları tartışmaya açacak ortamları yakalamak ve yaratmaktır.


Dünya’da ve Türkiye’de yaşanan politik olaylar sırasında Abhazya’nın da hatırlatılmasını sağlayacak ortamların yaratılmasına yardımcı olmaktır.


Abhazya’nın Bağımsızlık için vermiş olduğu mücadeleye zarar vermemeye çalışarak ancak bu mücadele içerisinde de yapılacak olan yanlışların ve eksikliklerinde hatırlatılmasına çalışılarak bağımsız bir politika izlemektir.


Sitemizde çıkacak olan geçmişe ait, günümüze ve geleceğe ait yazılacak olan makalelerimize bilimsel içerikte gelecek olan eleştirilere de yine bilimsel veriler ışığında yanıt vermektir.


Bu Site bilime ve diyalektiğe inananların, yaptığı yanlışların özeleştirisini yapabilenlerin sitesi olmaya aday bir sitedir.


Her türlü bilimsel eleştiriye açık bir sitedir.


Abhazya’nın Tüm Dünya’ca Bağımsız Demokratik Bir Cumhuriyet olarak tanınacağı güne ve o günden sonrasına da katkımızın olacağına inanarak ilk yazımızı sonlandırıyoruz. Dünya’daki ve Türkiye de ki politik olayların Abhazya açısından irdelenmesini ilerideki yazılarımıza bırakarak sizlere saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz. "


www.abhazyam.com
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.