RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Ocak 2013, Cuma 18:25:45 tarihnde eklendi. 684 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab, Moskova Diasporası

ABHAZYA DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB, MOSKOVA ABHAZ DİASPORASI BİRLİĞİ BAŞKANI BESLAN AGRBA İLE GÖRÜŞTÜ
Ankvab, Moskova Diasporası 11/01/2013. Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Devlet Başkanlığı Bilgi Bölümü’nden aldığı bilgiye göre, Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 10 Ocak Perşembe günü Moskova Abhaz Diasporası Birliği Başkanı Beslan Agrba ile bir araya geldi. Görüşme sırasında Moskova’da yaşayan Abhaz Diasporası’nın konumu ele alındı.


Moskova Abhaz Diasporası Birliği Başkanı Beslan Agrba, devlet başkanına, Moskova Abhaz Diasporası Birliği olarak yaşama geçirdikleri ve geçirecekleri sosyal ve kültürel projeler, Moskova Abhaz Pazar Okulu, üniversite ve lisansüstü öğrenim gören öğrenciler için uygulanacak olan eğitim programları ve birliğin kısa ve uzun vadeli plan vd. çalışmalarını anlattı.


Aleksandr Ankvab, her zaman için anlatılan projeleri desteklediğini belirterek “Geleneklerimizi zenginleştirmeli ve sürdürmeliyiz. Moskova’da yaşayan Abhaz Diasporası genellikle genç kesimden oluşuyor, onlarla her zaman için iletişimde bulunulmalı ve bunun için gerekli koşullar yaratılmalıdır. Moskova’nın koşullarına bağlı olarak, zengin Rus kültüründen de yararlanarak kendi kültür, gelenek ve toplum yapımızı korumamızın bilincinde olmamız gerekir” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.