RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Mayıs 2011, Cumartesi 10:12:10 tarihnde eklendi. 726 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya'daki basın kuruluşları

ULUSLARARASI BASIN KURULUŞLARI'NIN ABHAZYA'YA OLAN İLGİSİ ARTIYOR
Abhazya'daki basın kuruluşları 13/05/2008. Abhazya Cumhuriyet'nde çalışan yabancı haber ajanslarının sayısında geçtğimiz son günlerde artış gözleniyor. Abhazya Devlet Başkanı Sn. Sergey BAGAPŞ'ta yabancı basın organlarının kendisi ile olan görüşme isteklerine elinden geldiğince yanıt vermeye çalışıyor.

Apsnypress haber ajajansının yapmış olduğu incelemeye göre, Abhazya'da bulunan yabancı haber ajansları, Abhazya'nın son gelişmelerden sonraki durumu ve Abhazya üzerinde uçan ve düşürülen Gürcistan'a ait olan "insansız casus uçakları" hakkında bilgi almak istiyorlar.

Uluslararası Basın kuruluşları ayrıca, Gürcistan, Rusya ve Abhazya ilişkilerinin son durumu ile 2014 Soçi Kış olimpiyatları'nın Abhazya ile olan ilişkilerini merak ediyorlar. Bir çok diğier sorulara da yanıt aramaya çalışıyorlar.

Apsnypress haber ajansının yapmış olduğu incelemeye göre Abhazya'da bulunan basın kuruluşlarının içerisinde Rusya Federasyonu'ndan "1. Kanal TV", "VGRTK", "TS. TV", "Russia Today", MTRK "Mir", "REN -  TV." Ukrayna Televizyon Kanalı "İnter", Tele-Radyo Organizasyonu "Peterburg", Haber ajansları "Royter" ve "Frans-press", Fransız Radyosu "RFİ", "BBC", Japonya Gazetesi "Mayniti", İngiliz Gazetesi "Tımes", İnternet Haber Kuruluşu "Life.ru"  ve çeşitli basın kuruluşları bulunuyor.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.