RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Aralık 2012, Pazar 09:38:48 tarihnde eklendi. 919 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Geriye Dönüş Komitesi

ABHAZYA DEVLETİ GERİYE DÖNÜŞ KOMİTESİ, ANAVATANLARINA DÖNEN ABHAZLARIN ÇOCUKLARI İÇİN YENİ YIL KUTLAMASI DÜZENLEDİ
Geriye Dönüş Komitesi 30/12/2012. Abhazya Cumhuriyeti Devleti Geriye Dönüş Komitesi, anavatanlarına geri dönen Abhazların çocukları için yılbaşı kutlaması düzenledi. Abhazya Devleti Komitesi çalışanları çocukları, Noel Baba ve diğer mitolojik kahramanlar ile karşılayarak eğlenceli bir ortam hazırladılar.


Gençlik Tiyatrosu “Abaza” Sanatçıları çocukların dikkatlerini ilk dakikalardan itibaren kazanmak için onlar ile birlikte şiirler okudular, çeşitli yarışmalar düzenlediler, şarkılar söylediler ve dans ettiler.


Yeni yıl kutlama salonunda renkli konfetiler atıldı, ışıklar yakıldı, çocuklar için piyesler düzenlendi. Suriye’den gelen ailelerin çocukları eğlencelere neşeli bir biçimde katıldılar, geldikleri ülkelerine ait şiirler okudular ve dans ettiler. Yılbaşı töreni çocuklara hediyelerin dağıtımı ile sonlandı, çocuklar hediyeleri almak için sıraya girdiler.


Abhazya Devleti Geriye Dönüş Komitesi Başkanı Zurab Adleyba “ Yeni yıl kutlamalarımızı her yıl düzenliyoruz, bu yıl ilk kez Suriye’den gelen ailelerin çocukları da kutlamalara katıldılar. 2012 yılında geriye dönen ailelerde 12 çocuk dünyaya geldi. Suriye’den 140 kişi bulunuyor, bunların arasında 40 çocuk var” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info  
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.