RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Aralık 2012, Cuma 17:01:16 tarihnde eklendi. 955 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’dan Yılbaşı Hediyesi

ABHAZYA HÜKÜMETİ'NDEN, 1992 -1993 KURTULUŞ SAVAŞI ŞEHİDİ GÖNÜLLÜ AİLELERİNE YILBAŞI HEDİYESİ OLARAK MANDALİNA GÖNDERİLDİ
Abhazya’dan Yılbaşı Hediyesi 28/12/2012. Abhazya Cumhuriyeti Hükümeti tarafından, yeni yıl arifesinde Abhazya Kurtuluş Savaşı Gönüllülerinin ailelerine yeni yıl hediyesi olarak Abhaz Mandalinası gönderdi.


Yeni yıl hediyelerinin ailelere ulaştırılmasında Abhazya Bakanlar Kurulu Yönetimi Başkan Yardımcısı Zurab Marşaniya hazır bulundu.


Zurab Marşaniya “Bakanlar kurulumuz gönüllü ailelerine büyük önem vermektedir, özellikle 1992 -1993 büyük Vataseverlik Savaşı sırasında Abhazya’nın bağımsızlığı ve özgürlüğü için yaşamlarını yitiren şehitlerin ailelerine önem vermektedir. Bizler aileler için oluşturmuş olduğumuz sosyal dayanışma programı içerisinde her yıl savaşta yaşamlarını yitiren gönüllülerin aileleri ve çocukları için yaz döneminde tatil yapmalarına ek olarak her yılbaşında Adıge Cumhuriyeti, Kabardey – Balkar ve Karaçay – Çerkesk Cumhuriyetlerindeki şehit aileleri ve çocuklarına yeni yıl hediyesi olarak mandalina gönderiyoruz. Hediye paketlerimiz ülkelerdeki gönüllü kuruluş birlikleri ile birlikte sahiplerine ulaştırılmaktadır. Adıgey’de 11 Gönüllü şehit ailesi, Karaçay – Çerkesk’te 13 şehit ailesi, Kabardey – Balkar’da 59 şehit ailesi bulunmaktadır” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info      
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.