RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Aralık 2012, Perşembe 13:24:32 tarihnde eklendi. 1024 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya, Rusya Anlaşması

ABHAZYA CUMHURİYETİ VE RUSYA FEDERASYONU GÜVENLİK KONSEYLERİ İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANACAK
Abhazya, Rusya Anlaşması 27/12/2012. Rusya Federasyonu Güvenlik Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Rashid Nurgaliyev, 25 -26 Aralık tarihleri arasında Abhazya Cumhuriyeti’ne çalışma ziyaretinde bulundu. Rashid Nurgaliyev, ziyareti sırasında Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab ile bölgesel güvenlik konuları dahil olmak üzere geniş bir çerçeve görüşmesinde bir araya geldi.


General Nurgaliyev, Abhazya Cumhuriyeti Güvenlik Konseyi Sekreteri Stanislav Lakoba birlikte Abhazya Cumhuriyeti’nin Gürcistan ile İngur Nehri üzerinde bulunan devlet sınırında görev yapan Rus FSB Sınır Muhafızlarını denetledi. Rusya ve Abhazya Güvenlik Konseyi Yönetim Başkanları, Abhazya Cumhuriyeti’nin Sınırlarını Ortak koruma Anlaşması uyarınca İngur Devlet Sınırı’nda bulunan sınır geçiş noktalarında görev yapan Abhaz ve Rus Sınır Muhafızları ile görüştüler ve çalışmaları ile nasıl yaşadıklarını incelediler. İki başkan aynı zamanda sınır muhafızlarının yaklaşan yeni yıllarını da kutladılar.


Gal Bölgesi’nde düzenlenen araştırma gezisine, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Yönetim Sorumlusu Beslan Kubrava, Abhazya’da görev yapan Rusya Federasyonu FSB Sınır Muhafızlığı Komutanı Sergey Komaretsev, Abhazya İçişleri Bakanı Otar Hetsiya, Abhazya İstihbarat Şubesi Başkanı Aslan Bjaniya, Gal Bölgesi Valisi Beslan Arshba’da katıldılar.


Rashid Nurgaliyev ve Stanislav Lakoba’nın Gal bölgesi gezisi sonrasında yakında imzalanması beklenen Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyeti Güvenlik Konseyleri Anlaşmasının taslağı üzerinde görüştüler.


Kaynak: www.apsnypress.info        
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.