RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Aralık 2012, Salı 08:55:46 tarihnde eklendi. 856 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

2012 Abhazya “İş Kadını” Yarışması

III. ULUSAL “İŞ KADINI” ABHAZYA – 2012 YARIŞMASINI CHRİSTİNA KAKUBAVA KAZANDI
2012 Abhazya “İş Kadını” Yarışması 25/12/2012. Abhazya Cumhuriyeti’nde düzenlenen “İş Kadını” Abhazya – 2012 yarışmasını Christina Kakubava kazandı. 7 İş Kadını finale kaldı. Astanda Ahba (Suhum), Asida Gunba (Gudauta), Christina Kakubava (Tkvarchal), Eter Kondakova (Gagra), Sabina Trapsh (Novy Afon), Madina Tsvvizhba (Oçamçıra), Tsitso Tsargaziya (Gal). Yarışmanın kazananı, izleyicilerin SMS oyları ve jüri üyelerinin değerlendirmeleri ile belirlendi.


Üçüncü yıl üst üste düzenlenen “İş Kadını” yarışmasını “Abhazya İş Kadınları Birliği” ve “Lady Boss” dergisi tarafından organize ediliyor. Yarışmaya Abhazya’da kendi alanlarında başarılı ve sosyal sorumluluk sahibi bütün kadınlar katılabiliyor.


21 Aralık’ta ki final sonrasında düzenlenen ödül töreninde, birinci olan Christina Kakubava, “Lady Boss” Dergisinde kapak olarak yer alacak, kendisine çeşitli kuruluşların ödülleri verildi. Diğer altı finaliste de çeşitli ödüller verildi. Finalde dünyaca ünlü caz ustası Louis Armstrong’un torunu Charles Armstrong, caz şarkıları, Tamara Raven, Lyudmila Gumba ve Hibla Mukba  popüler şarkılar ile izleyicilere güzel anılar yaşattılar.


Kaynak: www.apsnypress.info        


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.