RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Mayıs 2011, Cumartesi 10:07:02 tarihnde eklendi. 624 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bush; Abhazya'daki gelişmelerden endişeli

GEORGE BUSH "ABHAZYA'DA Kİ GELİŞMELERDEN DOLAYI ENDİŞE DUYUYORUM" DEDİ
Bush; Abhazya'daki gelişmelerden endişeli 13/05/2008. ABD Yönetimi Beyaz Saray Temsilcisi Dan PERİNO; düzenlemiş olduğu basın konferansında ABD devlet Başkanı George BUSH, Rusya federasyonu Devlet Başkanı Dimitri MEDVEDEV ve Başbakanlık görevine başlayan eski Rusya Federasyonu devlet başkanı Vladimir PUTİN'i telefon ile arayarak görüşmelerde bulundu.

ABD Devlet Başkanı George BUSH, Dimitri MEDVEDEV ile yapmış olduğu trlofon görüşmesinde Ahazya'nın var olan konumundan dolayı kaygı duyduğunu belirtti.

Dan PERİNO'nun bildirdiğine göre George BUSH, telefon görüşmesinde Dimitri MEDVEDEV'i seçilmiş olduğu yeni görevinden dolayı kutladı ve Abhazya'da ki gergin ortamdan dolayı endişe duyduğunu belirtti. Taraflar arasında yapılan görüşmede ABD ve Rusya Federasyonu arasında ki ilişkilerin korunması ve işbirliğinin sağlamlaştırılması çalışmalarına duymuş oldukları güvenlerini belirttiler.

George BUSH, Vladimir PUTİN ile yapmış olduğu telefon görüşmesinde de Rusya Federasyonu Başbakanlığı görevine atanmasından dolayı kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.