RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Aralık 2012, Cuma 17:11:27 tarihnde eklendi. 819 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gürcistan’ın Hayali Bitmiyor

GÜRCÜ MİLLETVEKİLİ LEVAN BERDZENİSHVİLİ “RUSYA ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA’YI TANIMA KARARINI GERİ ALMALIDIR”
Gürcistan’ın Hayali Bitmiyor 21/12/2012. Gürcistan Parlamentosu’nda çoğunluğa sahip olan Cumhuriyetçi Parti Milletvekili Levan Berdzenishvili, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 20 Aralık’ta Moskova’da düzenlediği basın toplantısında ki “Bizler Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlığını tanıma karını yeniden gözden geçiremeyiz. Bu mümkün değildir” açıklamasını Gürcistan Televizyonu’na değerlendirirken “Rusya erken ya da daha sonra Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlıklarını tanıma kararını geri alacaktır” dedi.


Levan Berdzenishvili “Bu konu hakkında hızlı değişimler beklenmemelidir ve Gürcistan Hükümetinin Rusya ile ilişkileri geliştirmek için adımlar atması gerektiğine inanıyorum” yorumunda bulundu.


Levan Berdzenishvili “Bu topraklar ile ilgili olarak Gürcistan Hükümetinin, kararı varlığını koruyor, bizler bunu değiştirmeye hazırlanmıyoruz. Bütün bu kararı Rusya’nın değiştireceğine inanıyorum, bütün dünya Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlığını tanımama kararını seçti ve hiç kimse onları bağımsız devlet olarak değerlendirmiyor. Rusya’nın bu görüşe boyun eğeceğini düşünüyorum” dedi.       


Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1607188.html#ixzz2FhDI5jvZ


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.