RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Aralık 2012, Perşembe 13:26:50 tarihnde eklendi. 1388 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin’den Net Açıklama

VLADİMİR PUTİN “BİZİM, ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA’NIN BAĞIMSIZLIKLARINI TANIMA KARARINDAN GERİ DÖNMEMİZ MÜMKÜN DEĞİLDİR”
Putin’den Net Açıklama 20/12/2012. Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin 20 Aralık’ta düzenlediği basın toplantısında “Gürcistan Başbakanı tarafından Rusya ile ilişkilerin normalleşmesi için özel bir temsilci atamasından dolayı memnun oldum” dedi.


Vladimir Putin, bu konu hakkında Moskova’da yapılması beklenen Gürcistan Özel Temsilcisi Zurab Abashidze ve Rusya Federasyonu Dışişleri Bakan Yardımcısı Grigory Karasin arasında yapılması beklenen toplantının gerçekleşmediğini hatırlattı. Putin, öte yandan şu anda devlet başkanlığı görevini sürdüren Mihail Saakaşvili hakkında ise “Bu durumda bir çıkmaz bulunuyor, ben onu dışarıda bırakacak bir çalışmanın nasıl olacağı konusunda bir şey bilmiyorum” dedi.


Vladimir Putin “Bizim, Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlıklarını tanıma kararımızı yeniden gözden geçiremeyiz. Bu mümkün değildir. Gürcistan bu ülkelerin bağımsız yapılarını tanımak istemiyor. Rusya’nın, Gürcistan ile ilişkilerini gerçek ortama göre normalleştirmesine önem veriyorum. Ekonomik alanda elbette bu ilişkilerin olmasına bizden çok Gürcistan’ın gereksinimi bulunuyor. Ancak biz burnumuzu dik tutmak istemiyoruz. Hayır. Haklarımız arasındaki ilişkiler normalleşmeye çok yakın duruyor. Ancak, bu en karmaşık sorunların çözümü için nasıl bir yanıt alınacağı görülmüyor. Bırakalım profesyonel insanlar çalışsınlar. Ve biz onlara yardım edeceğiz” dedi.      


Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1606909.html#ixzz2FaUTsj6P


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.