RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Aralık 2012, Pazartesi 15:40:55 tarihnde eklendi. 1682 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhaz Mutfağı Tanıtıldı

ABHAZ MUTFAĞI, MOSKOVA’DAKİ “ULUSLAR ARASI MUTFAK GÜNÜ”NDE TANITILDI
Abhaz Mutfağı Tanıtıldı 17/12/2012. Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Cumhuriyeti Rusya Federasyonu Büyükelçiliği Basın Servisi’nden aldığı bilgiye göreRusya Dışişleri Bakanlığı Moskova Uluslar arası İlişkiler Enstitüsü’nde (MGIMO) düzenlenen “Uluslar arası Mutfak Günü” etkinlikleri içerisinde “Abhaz Mutfağı” tanıtımı etkinliği düzenlendi.


MGIMO’da okuyan öğrenciler yakın ve uzak birçok ülkeden gelerek öğrenim görüyorlar. Etkinliği düzenleyenler, geleceğin diplomatlarının birbirlerinin ulusal mutfak özellikleri ile tanışmalarını gerektiğini belirttiler. 30 ülkeden gelen genç öğrenciler sadece mutfaklarını tanıtmakla kalmıyorlar, aynı zamanda ülkelerinin kültür ve geleneksel yapılarının da tanıtımlarını yapıyorlar.


MGIMO’da düzenlenen etkinliğe Abhazya Cumhuriyeti’nin Moskova’da görev yapan Büyükelçiliği ve MGIMO’da öğrenim gören Abhaz öğrencilerde katıldılar.


Abhaz Mutfağı tanıtım standında, geleneksel Abhaz yemekleri, meyveleri ve şarap ürünleri yer aldı. Herkes, bütün bu sunumlardan tattı. Abhaz Mutfağının sunumunu yapan gençler, ulusal Abhaz kıyafetleri ile konukları karşıladılar. Tanıtım standında, Abhazya Cumhuriyeti’nden manzara resimleri, Abhaz halkının sanat ürünleri ve geleneğinin tanıtımını anlatan kitaplar ve fotoğraflar ve Abhazya Cumhuriyeti Ulusal Bayrağı’da bulunuyordu.


Kaynak: www.apsnypress.info     
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.